- 28-02-2010, 06:02 - sasa 113

… І отримали вони грамоти БДЮТ

… І отримали вони грамоти БДЮТ

Не рідше, ніж один раз у квартал, проводяться в Чутовому шахово-шашкові турніри, і стають все більш масовим. Нещодавно, 20 лютого, такий турнір був присвячений Дню Захисника Вітчизни, в якому взяли участь 12 шашкістів та 6 шахістів. 

Ці інтелектуальні ігри об\’єднали людей різного віку – від школярів до пенсіонерів. Боротьба за перемогу точилася досить серйозна. Варто сказати, що  в окремих випадках місця в турнірі визначалися за додатковими показниками, так званим коефіцієнтом. Зокрема, в шашковому турнірі по 15 очок набрали Володимир Півень та Микола Алфер\’єв, і лише за коефіцієнтом третє місце було присуджено Алфер\’єву. П\’яте місце посів Юрій Сухенко, шосте – Василь Темник. А переміг у турнірі шашкістів Валерій Пасічник, який набрав 19 очок, другим став Олександр Лубенець (16 очок).

Серед шахістів перемогу в черговий раз святкував Сергій Кривонос. Друге місце виборов Олексій Загурський, третє – Микола Ільченко. Турнір, як і багато попередніх, проходив у приміщенні районного Будинку дитячої та юнацької творчості, за що керівництву цього закладу, а також спонсору змагань  – магазину комп\’ютерної техніки \”Комп і К̊\” (підприємець Орел М.І.), учасники турніру висловлюють щиру вдячність.

Характерна особливість даної події: призери були нагороджені грамотами районного БДЮТ, хоча кожен з них зовсім не юнацького віку. Цей факт – яскраве свідчення того, що розвитком спорту, і зокрема шахів і шашок, в районі ніхто не займається, тут навіть ліквідували районну раду ДСТ \”Колос\”.

М.КОЛОСЕНКО

Погода