Новини - 26-05-2011, 11:05 - sasa 148

Перемогли майбутні педагоги Кременчука

Перемогли майбутні педагоги Кременчука

У Лубнах на штучному ігровому майданчику пройшов фінал чемпіонат Полтавської області з міні-футболу серед вищих навчальних закладів І-ІІ ступенів акредитації, в яких боротьбу вели 12 команд.

На майданчику місцевої ЗНЗ № 1 чотири дні тривали цікаві студентські міні-футбольні змагання. По шість команд були розділені на дві групи. Група «А»: Кременчуцьке педагогічне училище, Полтавський кооперативний технікум, Хомутецький ветеринарний зоотехнікум, Лубенський фінансово-економічний коледж, Полтавський нафтово-геологорозвідувальний технікум, Кременчуцький льотний коледж. Група «Б»: Полтавський будівельний технікум, Лубенський лісотехнічний коледж, Полтавський аграрно-економічний коледж, Полтавський коледж управління і права, Хорольський агропромисловий коледж, Лубенське медичне училище. За підсумками напружених змагань визначилися лідери і аутсайдери. У матчі за третє місце «Лістех» (Лубни) лише у серії пенальті (основний час 2:2) поступився 3:4 полтавським майбутнім кооператорам.

 

Як повідомив наставник лубенців Андрій Павлюченко, кращими у його команді були Дмитро Нечипоренко та Олег Козаченко. У бронзового призера турніру (тренер Олександр Бікінєєв) добротною грою на майданчику виділялися Владислав Остапенко і Сергій Тимченко. Також у серії одинадцятиметрових ударів визначився переможець і у головному фіналі, в якому зустрілися студенти Кременчуцького педагогічного училища і команда Полтавського будівельного технікуму. Основний ігровий час не виявив переможця – 0:0. А в серії пенальті з рахунком 2:0 перемогу святкували майбутні кременчуцькі педагоги, якими опікувався їх наставник Анатолій Харахайчук. Точні удари по воротах суперника завдали Сергій Руденко і Ярослав Глупаченко. Вдало зіграв і воротар педагогів Олександр Силенко, який відбив два удари від суперників.

 

У срібних призерів (тренер Владислав Гордійко) кращими на майданчику були Дмитро Папірний, Руслан Супрун, Артем Осипенко і Владислав Золотарьов. Склад переможців з Кременчуцького педагогічного училища імені Антона Макаренка (директор Іван Гальченко) був таким: Олександр Силенко, Сергій Руденко, Олександр Рябуха, Ярослав Глупаченко, Маким Романенко, Антон Марченко, Сергій Іваненко, Сергій Костюк, Антон Климович, Іван Котенко.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода