Новини - 09-01-2021, 04:01 - admin 6453

Плюс – Луїзао, мінус – шість гравців?

«Ворсклу» покинуть шість гравців.
Плюс – Луїзао, мінус – шість гравців?

На цьому тижні відбувся трансфер, про який говорили ще наприкінці минулого року. До Полтави в якості повноцінного гравця повернувся бразилець Луїзао.

Півзахисник провів у «Ворсклі» минулий сезон на правах оренди. Контракт гравця належав португальському «Порту». Відігравши за «Ворсклу» 23 офіційні матчі (1 гол), Луїзао повернувся в розташування «Порту» з твердим наміром поборотися за місце в стартовому складі. Але на практиці вийшло, що гравець взагалі не мав ігрової практики. Контракт було розірвано й до Полтави бразилець повернувся в статусі вільного агента. Тепер «Ворсклу» й Луїзао зв’язує повноцінний дворічний контракт.

Будуть у «Ворскли» також і кадрові втрати. Уже підтверджений розрив трудових відносин з Микитою Татарковим (2 офіційні матчі), який перейшов до полтавської команди влітку. У недавньому інтерв’ю Юрій Максимов повідомив, що команду залишить шість виконавців. З тону тренера зрозуміло, що мова йде переважно про гравців, яким уже виповнилося тридцять років і які більшу частину першого кола провели на лаві запасних.

Погода