Новини - 27-05-2009, 03:05 - sasa 264

“Полтава” – “Арсенал”. Розбори тривають

“Полтава” – “Арсенал”. Розбори тривають

Дисциплінарний комітет ПФЛ на своєму черговому засіданні так і не зміг дати оцінку подій навколо матчу «Полтава» – «Арсенал» Харків та і після нього. Зваживши всі за і проти, остаточне рішення буде винесено пізніше.

10. Про некоректну та агресивну поведінку президента ФК «Полтава» Л. Д. Соболєва 16.05.2008 року в матчі 29-го туру першості серед команд другої ліги між командами «Полтава» Полтава – «Арсенал» Харків.

X. СЛУХАЛИ:
Інформацію інспектора II ліги Гуча А.М. «Про некоректну та агресивну поведінку президента ФК «Полтава» Л. Д. Соболєва 16.05.2008 року в матчі 29-го туру першості серед команд другої ліги між командами «Полтава» Полтава – «Арсенал» Харків».

Обговоривши питання по суті та враховуючи те, що для прийняття об’єктивного і неупередженого рішення недостатньо наявних документальних матеріалів по справі, керуючись пунктом 2 статті 25 Статуту Професіональної футбольної ліги, пунктом 2 статей 47, 49 Дисциплінарних правил ФФУ.

Вирішили:
1. Продовжити розгляд справи на наступному засіданні ДК за участю президента ФК «Полтава» Л. Соболєва, віце-президента ФК «Арсенал» В. Кисіля, арбітра С. Приступи та делегата матчу І. Карпенка.

2. Зобов’язати Президента клубу Л.Соболєва надати у термін до 26 травня 2009 року письмову всебічну інформацію з даного питання та особисте пояснення щодо конфліктних ситуацій під час та після матчу.

У відповідності до пункту 2 статті 75 Дисциплінарних правил ФФУ це рішення може бути оскаржене до Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ не пізніше 24 годин з моменту його отримання.

Погода