ФК Полтава - 11-04-2009, 09:04 - sasa 408

\”Полтава\” представляє новачків

\”Полтава\” представляє новачків


Вітчизняна друга ліга повертається. Після тривалої перерви відновилися матчі першості у групах “А” і “Б”. Як відомо у групі “Б” виступає одразу три команди з Полтавщини. Минулого туру перед власними уболівальниками вже виступив комсомольський “Гірник-Спорт”, який на “Юності” обіграв “Іллічівець-2” – 2:1. Цієї суботи черга за кболівальниками “Кременя” та “Полтави”.

У черговий раз оновлена “Полтава” перший домашній матч року проведе з розмахом. Як і минулого року на стадіоні “Локомотив” пройде вже можна сказати традиційне свято для глядачів, з конкурсами, вікторинами, лотереєю. Таким чином ФК “Полтава” разом із міськвиконкомом намагаються популяризувати футбол та саму команду. А в таку погоду яка нині, народ обов\’язково потягнеться на затишний стадіон на Подолі.

А прийти й подивитися на команду амбітного президента Леоніда Соболєва варто. Склад “Полтави”, за традицією, змінився майже на половину. Серед нових облич Роман Полтавець — автор переможного голу в минулому турі з”Гірником” (до речі, Роман ще восени грав за клуб Прем\’єр-ліги — ФК “Львів”, де провів 10 матчів, однак так і не зміг закріпитися у команді Сергія Ковальця). Крім того у заявці полтавців: Артем Гришин (із “Кременя”, який належить “Ворсклі”), Сергій Борзенко (який не підійшов ворсклянам із харківського “Арсеналу”), Артем Білошапка (син відомого голкіпера 80-х), Андрій Вітошинський (“Закарпаття” Ужгород), Василь Плехтяк (“Нив” Тернопіль), Арсен Мустафаєв (“Фенікс-Іллічівець”), Андрій Ніканович (“Нива” Тернопіль), Данило Тропін (“Іллічівець-2” Маріуполь), Тарас Данилюк (“Нива” Вінниця). Однак, не виключено, що список новачків ще може поповнитися.

Отже, початок дійства на стадіоні “Локомотив” – 11 квітня о 13.30. А сам матч розпочнеться десь о 14.00.

Також оновлений “Кремінь” також 11 квітня проведе матч з “Дніпром-75. До речі, ця гра вперше пройде на трохи підрихтованому місцевому стадіоні “Політехнік”. Початок матчу о 14.00. За словами почесного президента кременчужан і просто президента “Ворскли” Олега Бабаєва, Кременчук вже до осені буде мати новий сучасний стадіон на 1500 місць.

Погода