ФК Полтава - 08-02-2010, 06:02 - sasa 228

\”Полтава\” програла \”Сумам\”

\”Полтава\” програла \”Сумам\”

Триває підготовка до весняної частини ФК ”Полтава”.

Як відомо, власник клубу відомий у місті бізнесмен Леонід Соблєв, у черговий раз вирішив радикально змінити обличчя ”Полтави”. Змінився у команди не тільки головний тренер і директор клубу, змінився істотно й склад. Нині у полтачан з минулого року залишилося не так вже й багато футболістів. Однак не зважаючи на це, завдання перед клубом стоїть виграти усі матчі на весні і поборотися за місце у першій лізі.

Наразі у команди чимало новачків, потік який постійно змінюється. Одні йдуть з команди інші приїздять на оглядини. Тому казати, хто врешті-решт визначатиме обличчя нової ”Полтави” на весні дуже важко.

Під керівництво Юрія Малигіна у неділю, 7 лютого, городяни провели черговий спаринг. У Харкові на штучному полі навчально-тренувальної бази ”Металіста” ”Полтава” зустрічалася з ”Сумами”. На хід гри істотно вплинув штучний газон. Слизьке поле не давало футболістам обох команд діяти на повну силу. В таких умовах більше пощастило сумчанам, які на 30-й хвилині забили гол, який виявився єдиним у матчі.

Погода