- 11-06-2014, 10:06 - sasa 175

Президент Ворскли вважає, що Коньков перебуває не на своєму місці

Президент Ворскли вважає, що Коньков перебуває не на своєму місці

Президент полтавської Ворскли Олег Бабаєв розкритикував нинішнього президента ФФУ Анатолія Конькова.

\”Я добре розумію, що всі ці критичні стріли на адресу ФФУ мають відношення і до мене, але виконком не може відповідати за вчинки перших осіб федерації. Повірте, я, як і багато інших, не бачу сьогодні  президента ФФУ, який думає, функції якого зводяться до якихось містечкових з\’ясувань стосунків з певними функціонерами.

Глибоко поважаючи Анатолія Конькова як футболіста і тренера, я не бачу, щоб він як президент ФФУ розвивав український футбол. Всі рішення мають запізнілий характер і продиктовані незрозумілими амбіціями. Повірте, особисто мені Коньков нічого поганого не зробив, але я вважаю, що він перебуває не на своєму місці.

Ми часто критикували Григорія Суркіса, але він, коли пішов, залишив у Будинку футболу налагоджений механізм, а на рахунках федерації – величезну кількість грошей. А що зараз? Що і де розвивається?

Зараз, звичайно, потрібно збирати позачергової конгрес. Причому, зробити це треба було давно. Адже мене теж зараховують до команди Анатолія Попова, та команди Віталія Данилова. Маячня… Я в команді українського футболу, а він не повинен страждати від міжусобної війни. Кому це цікаво?

Кого я бачу на посаді голови федерації? Поки не знаю, але точно можу сказати, що сьогоднішня верхівка ФФУ не справляється зі своїми обов\’язками. На жаль, я, так чи інакше, маю до цього відношення, хоча особливо вплинути на певні процеси, самі розумієте, не можу. Потрібно або займатися футболом і жити їм або не мучити ні себе, ні людей\”, – цитує президента Ворскли газета \”Команда\”.

Погода