Новини - 20-01-2011, 06:01 - sasa 190

Приємна стабільність

Приємна стабільність

Полтавська школа дівочого хокею на траві – одна з найсильніших в Україні.

Це підтверджується результатами наших дівчат на національній арені. Протягом багатьох останніх років юні полтавки незмінно входять до числа призерів різних всеукраїнських змагань як з хокею на траві, так і з індорхокею – у залі. Не є винятком і цьогорічний зимовий сезон.

Команда Полтавської ДЮСШ-1 нещодавно завоювала бронзові медалі зимового чемпіонату країни з індорхокею серед дівчат 1997-1998 р.н. На турнірі в Сумах полтавські школярки впевнено перемогли команди ОДЮСШ (Одеса) – 9:4 і "Колос" (Кіровоград) – 15:1, а програли лише двом командам з міста Суми – СДЮШОР "Динамо-1" – 3:8 і у надзвичайно впертій боротьбі за друге місце – СДЮШОР "Динамо-2" – 4:5.

Також на 3-му місці перебувають полтавські хокеїстки за підсумками першого етапу зимового чемпіонату країни з індорхокею серед жінок, який також завершився в Сумах. Причому на першому етапі змагалися дві команди нашої області – збірна Полтавщини і "Спартак" (Полтава). Збірна Полтавщини завершила турнір на 3-му місці, а полтавській "Спартак" – на 5-му. Причому дівоче полтавське "дербі" у Сумах, в останній день змагань, перетворилося не лише на найрезультативнішу гру, а виявилося найдраматичнішим матчем, в якому збірна Полтавщини перемогла "Спартак" з рахунком 13:9. До того ж, всі матчі збірної Полтавщини на першому етапі чемпіонату були не менш драматичними. Так, полтавки зіграли внічию з "Арзу – Буревісник" (Крим) – 6:6, а також програли переможцю першого етапу, місцевій команді МСК "Сумчанка" – у впертій боротьбі, з рахунком – 4:8.

Погода