Блоги - 21-03-2013, 08:03 - sasa 179

Про що писали полтавські газети…

Про що писали полтавські газети…

Наразі в чемпіонаті настала двотижнева пауза, пов\’язана з матчами збірної України з Польщею та Молдовою в рамках відбірного турніру до чемпіонату світу 2014 року.

Поки пауза, і нічого особливо писати про нашу славну команду, то подумалося зробити таку собі підбірку газетних публікацій полтавської преси минулих років. Отже, що писали наші газети про полтавську команду у березні, 50 років тому:

Для любителів футбола
У цьому році розиграш першості країни з футбола між майстрами класу “Б” Української РСР проходитиме не в трьох зонах, як торік, а в двох. Федерація футбола УРСР вважає, що це сприятиме піднесенню майстерності футболістів і значно підвищить інтерес до змагань.
У кожній зоні гратимуть 20 команд. Полтавський «Колгоспник», зокрема, зустрінеться з футболістами одеського СКА. горлівського «Шахтаря» та іншими командами, які в минулому році були в іншій зоні.
Полтавчани в цьому році увійшли в другу зону, в якій також будуть команди «Металург» (Єнакієве), «Металург» (Керч), «Буревісник» (Мелітополь) і “Металург” (Комунарськ), що вперше візьмуть участь в розиграші.
В класі “Б” гратиме команда кременчуцького автозаводу. Вона увійшли до першої зони.
\”Зоря Полтавщини\” № 42 (9254), 1 березня 1963 року (п\’ятниця).

 

Зустрічі на Півдні
Крим. Тут проводять свої останні тренування полтавська команда ДССТ \”Колгоспник\”. Болільників, звичайно, цікавлять, чи відбулись товариські зустрічі?
Проведено три зустрічі. Першу полтавчани виграли у футболістів міста Бахчисарай з рахунком 5:0, другу – у команди \”Металіст\” Севастополь – 4:0, третю – у житомирського \”Полісся\” – 3:0.
\”Зоря Полтавщини\” № 56 (9268), 20 березня 1963 року (середа).


Погода