Останні новини - 21-02-2013, 07:02 - sasa 155

\”Ред Булл\” розгромив дубль \”Ворскли\”

\”Ред Булл\” розгромив дубль \”Ворскли\”

Ворскла (мол) – Ред Бул Зальцбурґ – 2:7

Ворскла: Ванюков, Кунєв (Ардін Даллку, 56), Томенко (Гарбар, 46), Радченко, Бацула (Хоменко, 60), Павлик (Яременко, 63), Карась (Ічанський, 56), Ченбай (Юрченко, 46) Марусич, Рябушко (Кругляк, 71), Вовченко.

В останньому матчі турецького тренувального збору юні ворскляни зустрілися з іменитими суперниками – «Ред Булл» з Австрії. Це був другий склад австрійської команди, підкріплений кількома гравцями основи.

Ворскляни пропустили вже в дебюті. Вихід два в один реалізували австрійці. За 15 хвилин у ворота біло-зелених залетів ще один гол. Молоді ворскляни змогли відіграти один гол. Ченбай прострілив з лівого флангу, а захисник «Ред Буллу» зрізав м\’яч у власні ворота.

У другому таймі спочатку, начебто, ініціативою володіли ворскляни, але захопившись атакою, пропустили відразу два голи. Полтавці змогли відповісти своїм голом. Павлик виявився спритнішим за всіх у карному майданчику і переправив м\’яч у дальній кут воріт після діагонального пасу. Однак австрійці тут же знайшли контраргументи. Під кінець зустрічі австрійці змогли забити ще двічі. Ще один гол стався в результаті фолу в штрафній. Після швидкої контратаки був призначений 11-метровий. У підсумку – 2:7, – інформує прес-служба біло-зелених.

Погода