- 30-06-2011, 11:06 - sasa 190

\”Ренова\” стала трохи ближчою до \”Ворскли\”

\”Ренова\” стала трохи ближчою до \”Ворскли\”

Відбулися перші матчі першого раунду Ліги Європи.

Шанувальників полтавської \”Ворскли\” найбільше цікавила гра в Скопьє, де на стадіоні \”Філіп ІІ\” македонська \”Ренова\” приймала північноірландський \”Ґленторан\”. Саме переможець цієї пари зустрінеться в другому раунді з полтавським клубом.

Початок гри виявися невдалим для гостей. Вже на 13-й хвилині за фол останньої надії суддя зустрічі поляк Давид П\’ясецький вилучив гравця \”Ґленторана\” Джеймі Мак-Говерна і призначив пенальті. Гравець \”Ренови\” Бобан Янчевскі реалізував пенальті і вивів господарів поля уперед. Але навіть в меншості, на 3-й компенсованій хвилині, північноірландці зуміли відігратися. Відзначився капітан \”Ґленторана\” Колін Ніксон.

У другому таймі гра проходила з перемінним успіхом. Обидві команди мали моменти вийти вперед, але більше пощастило \”Ренові\”. На 87-й хвилині Муарем Байрамі приніс перемогу господарям поля – 2:1. Однак все вирішиться в цьому протистоянні за тиждень, 7 липня, в Белфасті.

Варто зазначити, що \”Ґленторан\” догравав матч у дев\’ятьох – на 89-й хвилині за другу жовту картку з поля було вилучено Кларка. Загалом у зустрічі арбітр показав 9 жовтих та дві червоні картки!

Ренова – Ґленторан – 2:1
Янчевскі 14-пен., Байрамі 87 – Ніксон 45+3
Ренова: Елезі, Д.Трайковскі (Фетей 81), Байрамі, К.Степановскі (Ісмаїлі, 47), Есміні, Нухі, М.Степановскі, Гаші, Статовчі, Янчевскі (Симовскі, 47), Рістов.
Ґленторан: Морріс, Ніксон, Хілл, Кларк, Тейлор, Мак-Ґоверн, Уорд, Черрі (Мак-Ґіґан 81), Вотерворт (Ґібсон 85), Бойс, О\’Хенлон (Мюррей 70).
Попередження: Статовчі 66, Гаші 68, Еміні 74 – Ніксон 14, Тейлор 33, Морріс 63, Мюррей 70, Кларк 88
Вилучення: Мак-Ґоверн 13, Морріс 89

 

 

 

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода