Матчі - 21-09-2011, 08:09 - Sonyksson 185

Резерв успішно перевірено Миколаєвом

Резерв успішно перевірено Миколаєвом

\”Миколаїв\” – \”Ворскла\” 0:2

Ворскла: Величко, Вовкодав, Пєсков, Матвєєв, Даллку, Оберемко, Осипенко, Єсін, Громов, Бараннік (Пердута, 46), Сачко.
Миколаїв: Пацюк, Зелді, Литовченко, Волков, Іванов, Чаус (Лищук, 46), Тарасенко, Бровкін (Родевич, 64), Заричнюк (Колодін, 75), Ковальов.
Голи: Громов, 40, Осипенко, 57

Попередження: Пєсков – Бровкін

 

\”Ворскла\” не мала проблем з аутсайдером першого дивізіону. Микола Павлов дав відпочити майже усім гравцям, які претендують на звання основних. Хоча назвати дублерами Сачка, Даллку, Оберемка навіть язик не повернеться. Матвєєв повинен набиратися ігрового досвіду, щоб зменшити кількість помилок, як це було у матчах з Копенгагеном і Донецьком. Даллку треба знові відчути ігровий ритм після емоцій від народження дитини. Баранніку зараз кожен вихід в основі за свято, а Осипенку, Громову, Єсіну – черговий шанс заявити, що їхні претензії на стартовий склад не згасли.

 

Колокол для захисту господарів залунав після удару Баранніка – Олег ляснув у поперечку, в ворота не зайшло. Сачко посміхнувся на потуги молоді і показав клас досвіду –  віддав на Громова і засвітилась одиничка на табло. Артем вирішив, що бути винним Васі гольову передачу буде дорого коштувати при розрахунках і в другому таймі віддячив зручним пасом на ветерана. Проте Сачко знову вирішив дати шанс одноклубнику, дозволивши відправити м\’яч в сітку білорусу, який засидівся на лавці в попередніх матчах. Так рахунок став фінальним. Вася хотів вписати і своє ім\’я в перелік голеадорів, але надмірне бажання виявилось зайвим – фол в атаці, а до підсумкового свистка часу вже не залишилось.

 

В гарному настрої до важких поєдинків чемпіонату і Ліги Європи. Дуже приємно, що найближчий резерв гідно підтвердив свої претензії на боротьбу за місце у стартовому складі. Головні матчі ще попереду, а там будуть потрібні усі сили і підтримка дружнього плеча.

 

Разом до нових перемог!

 

Віталій Сонікссон 

Погода