Першість Полтавщини - 16-09-2013, 09:09 - sasa 195

Результативна нічия у Лубнах

Результативна нічия у Лубнах

ФК «Лубни» – «Локомотив» (Гребінка) 3:3 (1:2).  
Чемпіонат області. Перша ліга. Група «А». 12 тур. Лубни. Стадіон «Центральний». 15 вересня. +19С. Хмарно. 256 глядачів.
Судді: К. Терновий, М. Швиндін (обидва – Червонозаводське), Ю. Ярмоленко (Чорнухи).
Делегат-інспектор: В. Наритник (Кременчук).
«Лубни»: Рябуха, Стригунов, Козлов (Бойко, 81), Бувалець, Ламіне, Марченко (36), Петришин, Бараннік, Ебенгу, Глов’як (Гноєвий, 49), Печарський. Тренер: А. Гришанович.
«Локомотив»: Щеголь, Кривошея, Марченко, Дубицький, Рябоконь, Забіла, Вихор, Дюжов, Гетьман, Шевченко, Козаченко. Тренер: С. Симоненко.
Голи: Петришин (10, з пенальті), Стригунов (50, 77) – Козаченко (32), Гетьман (36).

У цьому поєдинку глядачі стали свідками шести забитих м’ячів у ворота суперників на різні смаки.

Вже на початку матчу Владислав Петришин вдало виконав пенальті, призначений за зніс луб енця Василя Баранніка у штрафній гостей – 1:0. Далі господарі могли вдвічі збільшити рахунок, але Василь Бараннік, який цього дня виконував роль нападника, не зміг реалізувати стовідсоткові голеві моменти. А потім свою роль виконало відоме футбольне прислів’я «Не забиваєш ти – забиває суперник». Так воно і сталося – протягом декількох хвилин залізничники зрівнюють рахунок і виходять вперед завдяки влучним ударам Олега Козаченка і Мирослава Гетьмана.

На початку другого тайму лубенська команда «примудрилася» пропустити ще одного м’яча і рахунок став для господарів прямо фатальним – 3:1 на користь гребінківчан. Після такого кепського рахунку підопічні Анатолія Гришановича, як кажуть  «включили друге дихання» і весь залишений ігровий час провели в атаках на ворота суперника. І це вдалося взнаки – цього дня пішла забивна фортуна в лубенця Євгена Стригунова, який скоротив рахунок і потім ще й його зрівняв. Лубенці могли і перемогти, але гравцям бракувало точності в ударах і надійно грав голкіпер залізничників Іван Щеголь. Юнаки: 6:1.

22 вересня зіграє в гостях проти ФК «Шишаки», а «Зеніт» (Калайдинці) буде вільний від ігор. А на 29 вересня на лубенців чекає «лубенське дербі»: ФК «Лубни» – «Зеніт» (Калайдинці).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода