Першість Полтавщини - 19-06-2011, 05:06 - sasa 189

Рішення КДК Федерації футболу Полтавщини №3

Рішення КДК Федерації футболу Полтавщини №3

Останні рішення контрольно-дисциплінарного комітету ФФПО


КДК Федерації футболу Полтавщини № 3

ПРИСУТНІ: члени комітету Тютюнник В.Г., Басюк С.І., Міносян В.С., ВерещакаО.Ю.

 

Порядок денний

  1. Про матч Чемпіонату області з футболу 25.05.2011 між командами «Колос» Зіньків – «Молодь – Школа-інтернат №1» м. Полтава.

ПОСТАНОВИЛИ:

  1. За допущені помилки в матчі та неякісний арбітраж зобов’язати арбітра Тернового К. сплатити членський внесок у розмірі 75.00 грн. Звернути увагу комітет арбітрів на відповідний рівень кваліфікації арбітра для проведення матчів І ліги області.

  2. Зобов’язати представника команди «Колос» Зіньків Яценка В. за неетичну, некоректну, неспортивну поведінку під час матчу 25.05.2011р. сплатити обов’язковий членський внесок у розмірі 30 у.о., команду «Колос» Зіньків сплатити обов’язковий членський внесок у розмірі 75 у.о. (Дисциплінарні правила ФФПО Додаток №2, п22).

  3. Дискваліфікувати представника команди «Колос» Зіньків Яценка В. від своїх службових обов’язків терміном до погашення фінансових санкцій.

  4. За низький рівень організації громадського порядку на стадіоні «Колос» під час матчу, керівництво команди «Колос» Зіньків сурово попередити. В разі виникнення подібних ситуацій, на стадіоні «Колос» Зіньків будуть заборонені проведення матчів під егідою ФФПО.

  1. Про неявку юнацької команди «Фламінго» Комсомольськ на матч першості області з футболу 29.05.2011 .

ПОСТАНОВИЛИ:

За неявку на матч V туру 29.05 першості області з футболу юнацькій команді «Фламінго» Комсомольськ зарахувати технічну поразку (-:+), керівництво команди попередити.

 

  1. Про протест від команди ФК «Рокита» на відсутність в складі команди «Чайка» Дейкалівка під час матчу гравця 1993 року народження під час матчу Кубку «Золотий колос».

ПОСТАНОВИЛИ:

  1. За порушення рішення Виконкому ФФПО від 8.04.2001р., що до змін та доповнень до Регламенту обласних змагань з футболу серед любительських команд 2008-2012 рр. Стаття 6 «Учасники змагань», п11 (відсутність в складі дорослої команди впродовж усього ігрового часу на полі принаймні одного місцевого футболіста 1993 р.н і молодше), команді «Чайка» Дейкалівка в матчі Кубку області «Золотий колос» 23.04.2011 року зарахувати технічну поразку з рахунком 0 : 3, команді ФК «Рокита» зарахувати технічну перемогу з рахунком 3 : 0.

  2. Беручи до уваги офіційну заяву керівника команди «Чайка» Дейкалівка Яременка О.І. про невиїзд команди на матч-відповідь, вважати ФК «Рокита» переможцем цієї пари з подальшим виходом до наступного етапу кубку «Золотий колос» без проведення повторного матчу.

 

  1. Про протест від команди «Чайка» Дейкалівка на участь в команді «Маяк»

Котельва підставного гравця в матчі першості області з футболу 28.05 2011 року.

ПОСТАНОВИЛИ:

Доручити комісії «Етики та Чесної гри» вивчити питання та надати свої висновки та пропозиції стосовно протесту від команди «Чайка» Дейкалівка на участь в команді «Маяк» Котельва підставного гравця в матчі першості області з футболу 28.05 2011р.

Погода