МФК Кремінь - 02-09-2012, 10:09 - sasa 302

Рух у потрібному напрямку

Рух у потрібному напрямку

Кремінь — Шахтар – 2:0

Волга 6, Кунєв 78

Кремінь: Олійник, Шаповал, Шевченко, Волошин (Тининика 46), Пасічниченко, Волга (Кунєв 75), Кругляк (Барба 57), Ніконов (Гордієнко 46), Бацула (Апришко 46), Слабишев, Івлєв.

1 вересня. Кременчук. Стадіон «Кремінь». 1400 глядачів.

 

Вже на 6-й хвилині швидка атака «Кременя» закінчилася взяттям воріт гостей. Івлєв віддав пас у штрафну на хід Слабишеву і Юрій виконав простріл уздовж воріт. Роман Чумак, що тягнувся до м\’яча, вибив його рукою прямо на Волгу і півзахисник кременчужан вколотив м\’яча у ворота. Далі на полі запанував практично повний штиль, коли команди і зовсім забули про те, що грають з воротами.

 

Затишшя першого тайму перейшло і на другий, «Кремінь» вичікував, а «Шахтар» намагався щось придумати біля воріт Олійника. Однак, справа до серйозних загроз воротам господарів поля так і не доходило, а от біля воріт Чумака під кінець матчу стало трохи спекотніше. Другий гол почав дозрівати з дальнього удару Гордієнко, який Чумак не без зусиль перевів на кутовий. Після подачі цього кутового, Івлєв без перешкод бив головою, але не влучив по воротах. А на 78-й хвилині груба помилка захисників «Шахтаря» призвела до виходу сам на сам із воротарем Романа Кунєва. Роман начебто і не зручно прийняв м\’яч і в якусь мить здалося, що він упустить цей чудовий шанс. Але потім «джокер» «Кременя» зумів блискуче розібратися в цьому епізоді, обігравши спочатку воротаря, а потім і розстріляв захисника, що зайняв місце у воротах. Гості змогли відповісти під завісу зустрічі лише кількома кутовими, та парою навісів зі штрафних, жоден з яких, не змусив навіть понервувати уболівальників «Кременя», повідомляє прес-служба МФК “Кременя”.

 

 

Погода