Останні новини - 24-09-2010, 12:09 - sasa 131

Селін і Чеснаков їдуть на збір української молодіжки

Селін і Чеснаков їдуть на збір української молодіжки

У понеділок, 27 вересня, у рамках підготовки до матчів стикового раунду молодіжного Євро-2011 (U-21) проти Голландії розпочнеться навчально-тренувальний збір української збірної, який триватиме до 30 вересня.

Хоча цей збір не передбачений календарем ФІФА, наставник синьо-жовтих Павло Яковенко за згодою клубів запросив 20 виконавців. Зауважимо, що цього разу до табору «молодіжки» не приїхали гравці клубів, що беруть участь в єврокубках. Нагадаємо, що подібним чином команда збиралася і напередодні вирішальних матчів кваліфікації континентальної першості проти однолітків з Франції та Словенії.

На час НТЗ у «Пущі-Лісовій» спаринги не заплановані, натомість будуть проводитися тренування та теоретичні заняття. Після цього футболісти роз’їдуться по своїх клубах і наступного разу зберуться 3 жовтня – безпосередньо перед відповідальною дуеллю проти збірної Нідерландів. Перша гра відбудеться 8 жовтня, а матч-відповідь – через чотири дні.

Нагадаємо, що молодіжна команда України посіла перше місце у 8 відбірній групі ЄВРО-2011, випередивши таких суперників, як Франція та Бельгія. Наразі, для виходу до фінальної частини чемпіонату Європи, який з 11 по 25 червня наступного року відбудеться у Данії, підопічним Павла Яковенка необхідно у раунді плей-офф перемогти однолітків з Нідерландів.

Склад збірної України

воротарі – Артем Кичак («Динамо» Київ), Антон Каніболоцький («Дніпро» Дніпропетровськ), Дмитро Непогодов («Металург» Донецьк); захисники – Богдан Бутко («Волинь» Луцьк), Сергій Кривцов, («Шахтар» Донецьк), Олексій Курилов («Таврія» Сімферополь), Темур Парцванія («Динамо»), Артем Путівцев («Іллічівець» Маріуполь), Євген Селін, Володимир Чеснаков (обдва − «Ворскла» Полтава), Василь Прийма («Металург» Донецьк), Євген Опанасенко («Металург» Запоріжжя); півзахисники – Ігор Чайковський («Зоря» Луганськ), Микола Морозюк («Металург» Донецьк), Валерій Федорчук, Євген Коноплянка (обидва − «Дніпро»), Кирило Петров («Кривбас» Кривий Ріг), Єгор Лугачов («Арсенал», Київ); нападаники – Артем Кравець («Динамо»), Володимир Лисенко («Металіст» Харків).

Погода