Останні новини - 13-12-2012, 11:12 - sasa 162

Сергій Свистун: \”Блохін зробить \”Динамо\” сильною командою\”

Сергій Свистун: \”Блохін зробить \”Динамо\” сильною командою\”

Газета \”Команда\” продовжує задавати два питання тренерам команд Прем\’єр-ліги про їх враження від першої частини чемпіонату. Зокрема наставник ворсклян Сергій Свистун так відпові на них:

 

– Які враження від чемпіонату в цілому? Хто порадував або, навпаки, розчарував?

– Вже, напевно, ніхто не сперечатиметься з тим, що рівень Прем\’єр-ліги неухильно зростає. У першій частині сезону команди подарували вболівальникам безліч цікавих матчів. Зі зрозумілих причин виділю поєдинки «Ворскли» – проти «Динамо» (наші футболісти проявили в той день позамежну самовіддачу) і «Кривбасу» (незважаючи на поразку, мені дуже було приємно бачити гру команди). Що стосується здивувань, в першу чергу це запорізький «Металург» і «Шахтар». Я однаково не очікував як краху одного колективу, так і фантастичної серії без очкових втрат у виконанні іншого. Ну і, звичайно ж, порадував «Дніпро».

 

– Чи ризикнете ви після осінньої частини сезону передбачити підсумкову першу трійку команд чемпіонату? Чи вдасться «Говерлі» врятуватися від вильоту?

– «Шахтар», «Дніпро» і «Динамо». Вірю в те, що підопічні Хуанде Рамоса відстоять свої домагання на путівку в Лігу чемпіонів. Я не сумніваюся в тому, що Олег Блохін зробить динамівців сильною командою, але дніпряни просто більше гідні срібних медалей, ніж кияни. Принаймні, наразі. У справі з «Говерлою» багато буде залежати від рішення лозаннського спортивного суду. Якщо у «Карпат» відберуть залікові пункти, цілком можливо, саме львів\’яни, а не їхні сусіди, стануть в наступному сезоні боротиметься за вихід в Прем\’єр-лігу.

Погода