Прес-конференції - 18-08-2012, 09:08 - sasa 148

Сергій Свистун: \”Хлопцям треба довіряти\”

Сергій Свистун: \”Хлопцям треба довіряти\”

Тренер дебютант-тріумфатор перемоги \”Ворскли\” над \”Динамо\” про легкий матч із віце-чемпіоном у інтерв\’ю телеканалу \”Футбол\”

«Перше, з чого я почав, коли приступив до обов\’язків наставника\” Ворскли \”, – це з бесіди сам на сам із кожним із гравців команди. Я поспілкувався як з групою ветеранів, так і з молодими футболістами. Я радий, що хлопці почули мої слова про те, що відступати нам далі нікуди. При цьому на установці на сьогоднішній матч я їм сказав: \”Хто не буде битися, той сяде на лавку\”. Спасибі хлопцям, що зрозуміли мене.

Що стосується самого поєдинку, то, як ви розумієте, проти \”Динамо\” розкриватися не можна. Просив хлопців проводити швидкі контратаки. По-іншому оборону киян ми б не розкрили. І в підсумку, хлопці виконали те, про що я їх просив.

Що стосується автора переможного гола, то Громов і в попередньому матчі добре увійшов у гру. Також він відмінно проявляв себе і в тренувальному процесі. Тому я і прийняв рішення про включення Громова до стартового складу на матч із \”Динамо\”. Хлопцю треба довіряти», – сказав Свистун.

Погода