- 21-10-2012, 07:10 - sasa 238

Сергій Свистун: \”Сказав Лієтаві підшукувати собі нову команду\”

Сергій Свистун: \”Сказав Лієтаві підшукувати собі нову команду\”

Післяматчевий коментар Сергія Свистуна, виконуючого обов\’язки головного тренера \”Ворскли\”.

– Хлопці – молодці. Спасибі їм. Все, що ми просили, вони зробили. Акцентували увагу на строгій грі в обороні і ставили завдання забити перші два м\’ячі. Ми переглядали ігри Запоріжжя і знали, що після пропущених м\’ячів вони розсипаються. Так воно і вийшло сьогодні. Плюс на установці говорили і про те, що кращим подарунком президенту клубу Олегу Бабаєву на день народження буде перемога.

– Навіть на лавці сьогодні не було Лієтави, Чичикова …
– Чичиков захворів в Ялті, на тренувальних зборів, досі не відійшов. Вірус, ангіна… Наразі він вже починає індивідуально працювати. За Лієтаву: я його сьогодні викликав і сказав, що його стиль гри не підходить під нашу команду, і щоб він до нового чемпіонату шукав собі команду. Як буде – подивимося, оскільки у нього є контракт. Але я не бачу його в нашому складі. Сказав йому це прямо в очі.

– Як налаштовували Безуса на цю гру – кращу поки що його гру в чемпіонаті?
– Готували, розмовляли … Рома – молодець. Так, він у збірній вимушено відпочив, потім увійшов у тренувальний режим і показав, що він таки гравець збірної.

– У першому таймі було так багато моментів, що 5:0 могло бути вже перед перервою. Чому не забили тоді?
– Ви самі і відповіли на своє запитання. Так, було багато моментів нереалізованих. Де не вистачило везіння, де – спортивної майстерності. Треба більше працювати.

– Ви прийшли на прес-конференцію без краватки. Готували альтернативний подарунок президенту клубу?
– А що, я колись в краватці приходив?

Погода