Прес-конференції - 04-05-2013, 05:05 - sasa 177

Сергій Зайцев: На полі був повний бардак

Сергій Зайцев: На полі був повний бардак

Керманич Металурга Сергій Зайцев прокоментував розгромну поразку від полтавської Ворскли.

 

– Команда не продемонструвала дисципліни, самовіддачу, які повинні були бути. У першу чергу вони повинні вибачитися перед уболівальниками за свій виступ. Це цілковитий провал, особливо в обороні. Так грати, як сьогодні Матеус і Опанасенко, не можна. Це дитячі помилки. Будь-яка помилка призводить до небезпечних моментів і голів. Укупі з нашою реалізацією моментів це вже ні в які рамки не влазить. Треба рухатися далі, зараз за курсом три важких ігри, падати далі нікуди.

 

– Прокоментуйте епізод з другим забитим голом. Команда просто зупинилася?

– Помилка центрального захисника, його не підстрахували, Коротецький теж не звузив. Сьогодні на полі був повний бардак, раніше якось більш злагоджено грали. До першого гола гра виходила. У другому таймі повинні були зрівнювати рахунок, але пропустили ще один. Гравці високого рівня не повинні так помилятися.

 

– Команда посипалася під час гри або ще до гри?

– Коли не грають лідери команди, складно. Кому дали шанс, його не виправдали, рівня не вистачає ще. Ми з Полтавою грали в однакових умовах, але вона проявила характер, а ми ні.

 

– У другому таймі спорожнів фан-сектор. Як команда відреагувала?

– Не знаю навіть, що на це сказати. Команда повинна вибачитися і все. Те, що фанати покинули трибуну, – це показник рівня нашої гри сьогодні.

Погода