- 23-09-2013, 09:09 - sasa 244

Шахтар – Ворскла. Оцінки

Шахтар – Ворскла. Оцінки

У Донецьку Ворскла програла з великим рахунком Шахтарю. Наші оцінки дій футболістам біло-зелених

Дмитро Непогодов – 6,5. Важко ставити хорошу оцінку голкіперу, який пропускає три м’ячі. З іншого боку, звинуватити Непогодова у жодному якось важко – удари були що треба, та й до захисту там питання. Можна дорікнути за другий гол, але там із розряду \”ударив і раптом вийшло\”, м’яч пішов по відмінній для Хюбшмана траєкторії. А от на похвалу Дмитро хоч трохи, але напрацював – відбитий пенальті став одним з багатьох нереалізованих завдяки воротарю моментів гірників.

Арменд Даллку – 6. Проблема очевидна – за виправленнями помилок партнерів не залишається футболіста, який підстрахував би самого Арменда.

Олексій Курилов – 4,5. Гравець, який так невтримно бажав захищати кольори суперника, мав би доводити і собі, і партнерам, і тренерам, і уболівальникам, і Луческу, і Ахметову – усім, що він вартий тих грошей, які за нього не заплатили. Натомість маємо купу позиційних помилок, голи з зони відповідальності, провали в грі один-в-один і втрату концентрації. Перегорів?

Вадим Сапай – 5. Не зміг втримати технічних гравців суперника, попереду теж не дали розгулятися.

Ігор Пердута – 5. Один з рідкісних матчів, де суперник сповна скористався недосвідченістю і нестабільністю молодості.

Денис Дедечко – 6. Чи зарахував би гол арбітр невідомо, але влучати в таких випадках треба. І невідомо, як би тоді пішла гра. \”Шахтар\” зараз не дуже полюбляє відіграватись.

Володимир Чеснаков – 5,5. Такому центру поступатися не дуже образливо. А от кілька суттєвих недопрацювань саме в опорній зоні можуть залишитись у вигляді цифр на табло на користь суперника.

Павло Ребенок – 6. Гра головою – не найсильніший козир хавбека. А от проникаючих і вивірених передач бракувало, хоча протистояв Павлу надмотивований Срна.

Йован Маркоскі – 6. Схоже, ротація пішла на користь сербу. Інша справа, що партнери підтримати Йокі не дуже поспішали.

Олег Міщенко – 6. Міг забивати гол престижу у створеному самостійно моменті, та поперечка була проти. тим цікавіше буде подивитись на гру Олега проти команди, за яку Міщенко хотів би грати.

Ахмед Янузі – 5. Напівмомент, що не обернувся голом – знову ж таки мало для єдиного форварда.

Віталій Сонікссон

Погода