Міні-футбол - 14-03-2010, 07:03 - sasa 184

Сильніша Решетилівка

Сильніша Решетилівка

У Козельщина відбулися зональні змагання чемпіонату Полтавської ОО ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед чоловічих команд.

Разом із господарями майданчика в турнірі брали участь команди Решетилівського, Кобеляцького та Новосанжарського районів.

У першому матчі турніру господарі поля поступилися команді Решетилівського району з рахунком 5:2. У наступному матчі кобелячани перемогли команду Новосанжарського району – 4:1.

Фаворитами за єдину путівки у фінальну частину змагань вважалися Кобеляцька та Решетилівська команди. Вони зустрілися між собою в очній зустрічі в 2 турі. Першими відкрити рахунок господарі з Решетилівки. Переможний для номінальних господарів поля рахунок протримався майже до кінця першого тайму. На останніх хвилинах тайму кобелячани змогли зрівняти рахунок. Загалом матч проходив у рівній грі з невеликою територіальною перевагою решетилівчан. Коли до кінця матчу залишалося 15-20 секунд  решетилівчани забили другий гол. Зрівняти рахунок кобелячанам вже просто не вистачило часу.

Після матчу з кобелячанами команда з Решетилівка перемогла Новосанжарську з рахунком 4:1 і напряму потрапила до фінальної частини змагань. У заключному матчі турніру команда Кобеляцького району розгромили команду Козельщанського району з рахунком 8:3.

Олег ДУБИНА

Погода