Баскетбол - 22-09-2010, 03:09 - sasa 205

\”Сокіл\” знову перший

\”Сокіл\” знову перший

Чотири дні у спортзалі Лубенської ДЮСШ тривав всеукраїнський баскетбольний турнір серед юнаків 1998-1999 років народження, присвячений Дню міста.

За кубки, медалі і призи від міського відділу з питань фізичної культури, спорту і туризму вели боротьбу вісім команд. Це лубенські БК «Сокіл-1», БК «Сокіл-2» і «ДЮСШ»,  а також команди з Кривого Рогу, Кременчука, Комсомольська і Миргорода. Після поєдинків у групах, учасники провели вирішальні стикові зустрічі, після яких визначилися переможець і призери. За VII-VIII місця – «Шик» (Миргород) – «Комсомольськ-2» 64:15, за V-VI місця – «Комсомольськ-1» – «ДЮСШ» (Лубни) 63:45. За бронзові нагороди кременчуцька команда (тренер Євген Федоров) перемогла з рахунком 52:33 БК «Сокіл-2».

А переможцями змагань стали юні баскетболісти-соколята з першої команди Лубен, які здолали у фіналі ровесників з «Кривбаскету» – 88:38 на користь. Готували команду до турніру тренери з баскетболу Ігор Юшко і Вячеслав Касян. Кращим гравцем турніру визнаний лубенець Олександр Соколенко, син президента БК «Сокіл» Сергія Соколенка. Попереду у юних соколят підготовка до цьогорічного баскетбольного чемпіонату України, діючими чемпіонами якого вони на сьогодні є.

Погода