Аматори - 03-04-2010, 10:04 - sasa 207

Спаринги перед початком сезону

Спаринги перед початком сезону

З настанням весни пожвавішав і любительський футбол на Полтавщині. Численні команди готуються перед офіційним стартом у новому сезоні.

Футбольні команди, що готуються стартувати у черговому чемпіонаті області з футболу, сьогодні проводять останні товариські поєдинки. Адже вже 11 квітня стартує новий футбольний сезон – перші матчі цьогорічного розіграшу Кубка області з футболу. Так, ФК «Лубни» з новим (старим) тренером Анатолієм Гришановичем провів вдома спаринг-матч проти друголігової команди «Нива» (Філенкове) і поступився – 1:0 на користь гостей. Команда Сергія Плетіня ФК «Пирятин» зіграв у Гребінці з місцевим «Локомотивом». Нічия – 1:1 (голи: Максим Тимченко – Микола Хархан). Команда «Колос» (Кобеляки) грала у Решетилівці проти місцевої «Ниви» і перемогла з рахунком 2:1. У переможців обидва голи провів Ярослав Постольник.               

А центральним товариським поєдинком перед відкриттям сезону вважався матч в Лубнах 3 квітня, в якому ФК «Лубни» зустрічався з діючим чемпіоном області останніх років ФК «Велика Багачка» – 3:1 на користь чемпіона області, за який голи провели Сергій Зав’ялов, Андрій Зіпунніков і Олександр Коломієць. У лубенців відзначився Джамал Куімов. Детальніше про цей товариський матч у звіті журналіста Анатолія Карпова.


Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода