- 12-04-2010, 12:04 - olegda 268

«Спарта», «Лан» та «Будекспрес» вже практично в 1/8 фіналу

«Спарта», «Лан» та «Будекспрес» вже практично в 1/8 фіналу

altВ суботу, 10 квітня стартував розіграш Кубка Кобеляцького
району з футболу сезону 2010 року.

І вже перші матчі принесли  досить неочікувані результати.

Найрезультативнішим матчем суботи виявився матч в Лутовинівці, де місцева «Спарта» як кажуть «без шансів» розгромила гостей із Сухинівки – 10:0!

На стадії 1/16 фіналу місцеві вболівальники найбільше очікували дуель в селі Красне, де місцеві футболісти приймали гостей із районного центра – «Будекспрес». Взагалі історія протистоянь краснян та «будівельників» налічує 2 зустрічі,і всі вони пройшли в попередньому році.

В матчі 13 туру попереднього чемпіонату за досить дивного суддівства краснянські футболісти вдома переграли «Будекспрес» 5:1. За тиждень в Кунівці вже «будівельники» св’яткували перемогу 5:0.

Перші 20 хвилин матчу господарів на полі взагалі не було видно. «Будекспрес» зумів нав’язати краснянам швидкісний комбінаційний футбол, відповідь на який у футболістів Красної просто не було.

Як результат вже на 20 хвилині рахунок був вже 0:3. Авторами голів «будівельників» стали Саша Явтушенко (6 хвилина), Валера Галаган (10 хв.) та Олег Галаган (19 хв.). До перерви футболістам Красної вдалося лише один гол.

Другий тайм став продовженням першого. Гості «розписалися» у воротах ще тричі. По «дублю» оформили Саша Явтушенко (66 хв.) та Олег Галаган (84 хв.) . Ще один м’яч забив Женя Волошко (74 хв.). Фінальний свисток сповістив про переконливу перемогу «Будекспреса» 6:1.

Підводячи підсумок матчу слід зазначити,що «будівельники» в першому своєму офіційному матчі нового року постали перед глядачами справжнім колективом. І саме колективними діями була здобута така бажана гостьова перемога над новачком першої ліги.

Результати інших матчів:

«Колос» (Павлівка) – «Бутенки – 1» 3:2

Василівка  –  «Нива» (Бродщина) +:- (гості знялися з Кубка)

«Оріль» (Канави) – «Лан» (Шенгури) 1:6

«Спартак» (Рибалки) – Радянське 4:1

Іванівка  – «Дніпро» с. Світлогірське 5:1

Др. Гребля – Котовське 4:2 

Матчі-відповіді відбудуться 17 квітня.

Олег ДУБИНА

Погода