- 31-01-2010, 09:01 - olegda 278

Спортивні змагання в Кобеляках набирають обертів

Спортивні змагання в Кобеляках набирають обертів

У Кобеляках, нарешті, після зимової перерви почали відновлюватися
спортивні змагання.

alt

Незважаючи на кризу ,несприятливі погодні умови та політичну нестабільність спорт в місті та районі залишається одним з небагатьох факторів,які по справжньому об\’єднує людей.
Делегати зібрання заслухали доповідь голови районної організації \”Колос\” Детюка Віталія Олексійовича, яка стосувалася зробленої роботи в місті та районі в період з 2005 року.

Роботу пана Детюка було визнано задовільною та одностайним рішенням присутніх в залі делегатів його було переобрано на наступний термін.
30 січня в спортивному залі Кобеляцької ЗОШ №2 відбулося офіційне відкриття секції боксу. Тренування буде вести тренер-викладач Холодний Олексій Дмитрович (майстер спорту СРСР по боксу).

Після офіційного відкриття секції слово було надане владі. Голова Кобеляцької райдержадміністрації Олег Решетило запевнив присутніх в залі, що найближчим часом буде закуплений необхідний інвентар для повноцінних тренувань юних боксерів.

Коротко про саму секцію. До неї приймають дітей віком від 10 років. Дні тренувань: Понеділок, Середа, П\’ятниця (молодша група 16:00-17:30 / Старша група 17:30-19:00).
Заняття будуть проходити в спортзалі аграрного ліцея м.Кобеляки.

alt30-31 січня на майданчику зі штучним покриттям та в спорткомплексі \”Іскра\” відбулися зональні змагання першості району з міні-футболу серед команд виробничих колективів фізкультури та сільських громад.  

Про майбутніх переможців можна лише гадати,тому що всі команди,який зібрав турнір, показують добротний та якісний футбол. Крім того зіграний лише груповий етап. Фінальні змагання відбудуться 6 лютого. Того ж дня дізнаємося і переможця.

31 січня в спорткомплексі \”Іскра\” та спортивному залі Кобеляцької ЗОШ №2 відбувся турнір з волейболу серед команд сусідніх районів Полтавської та Дніпропетровської областей. Приймали участь команди міст Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Кременчук, Кобеляки та Царичанки.

altТурнір зібрав багато люду. І дійсно було на що подивитися. Те,що інколи демонстрували волейболісти, просто виходили за межі можливого. Результат запеклої боротьби вилився в кінцеве розташування команд. Перше місце розділили між собою команди з Кременчука та Дніпродзержинська, «бронзу» отримали волейболісти  з Дніпропетровська.

Олег ДУБИНА
www.olegda.pp.net.ua

Погода