Футбол Полтавщини - 07-06-2013, 11:06 - sasa 117

Стадіон у Карлівці вперше прийняв матч першої ліги

Стадіон у Карлівці вперше прийняв матч першої ліги

На минулих вихідних у Карлівці відбулася пам’ятна подія. Місцевий стадіон Машинобудівник, на якому нині проводить свої домашні матчі в другій лізі команда Полтава-2-Карлівка вперше прийняв матч першої ліги.

Це була зустріч між командами ФК Полтава й краматорським Авангардом. Що цікаво, матч команди розпочали першого червня в Полтаві на стадіоні Локомотив і навіть встигли зіграти близько десяти хвилин. Але потім головний арбітр прийняв рішення зупинити гру, у зв’язку зі складними погодними умовами. Вся справа в тому, що Локомотив не обладнаний дренажною системою і просто не справився з великою кількістю опадів у вигляді дощу, який розпочався перед матчем. За таких умов догравати матч на цьому ж стадіоні було неможливо. Тому було прийнято рішення про перенесення гри на наступний день до Карлівки. До слова, Полтава-2-Карлівка у нинішньому сезоні виступає в змаганнях другої ліги саме як фарм-клуб ФК Полтава.

Нагадаємо, що стадіон Машинобудівник у Карлівці був відкритий, після капітальної реконструкції 21 вересня 2012 року. Він вміщує 1300 глядачів, а розміри поля становлять 105 на 68 метрів. У першому колі деякий час Машинобудівник був неготовий приймати матчі і Карлівка проводила їх саме в Полтаві на Локомотиві. І ось тепер сталася своєрідна рокіровка. Сама ж гра завершилася з рахунком 1:0 на користь номінальних господарів.

Погода