Матчі - 03-11-2011, 11:11 - Sonyksson 161

Тайм останньої надії

Тайм останньої надії

\”Ворскла\” – \”Стандард\” 1:3

Ворскла: Долганьский, Даллку, Чеснаков, Курилов, Селін, Краснопьоров, Оберемко (Єсін, 82), Маркоскі, Кривошеєнко, Ребенок (Бараннік, 71), Янузі (Громов, 85)

Стандард: Болат, Горе, Сіман, Кану, Поконьолі, Сейхас (Гонсалес, 85), Венкер, Мужангі (Бачауайі, 82), Ван Дамме, Сіріяк (Бюйєнс, 71), Тчіте

Голи: Курилов, 3 – Сейхас, 16, Кану, 45+4, Тчіте, 74

Попередження: Курилов, Даллку – Ван Дамме, Сейхас, Кану, Муджангі

\”Ворскла\” знову продемонструвала загадкову тенденцію: тайм – відмінна гра, тайм – валідольна. Цього разу полтавчани здорово почали і песимістично закінчили. Чи увесь фарт вичерпався на \”Таврію\” та \”Металіст\”…

Перед матчем головна втрата біло-зелених ледве стримував емоції, напруження читалось по очах – Безус міг допомогти своїм партнерам лише морально. Як же не вистачало молодого лідера атаки у другому таймі, коли треба було ввімкнути голову, перехопити м’яч, заволодіти ініціативою… Замість Романа на полі з’явився Оберемко, який видав блискучу гру у Харкові.

Старт поєдинку був приголомшливим для гостей. Не чекали вони такої зосередженої і несамовитої \”Ворскли\”. Як наслідок – швидкий гол у ворота \”Стандарду\”. Олексію Курилову сподобалось відзначатися автографами у сітці східних воріт. Ось і зараз – навіс, удар, гол!

Та не довго раділи уболівальники господарів. Сейхас заплющив очі і ахнув з дальньої дистанції у бік воріт Долганського. Влучив – Сергій ліквідувати такий удар не зміг.

Полтавчани полетіли уперед. Ребенок подає зі штрафного, удар Янузі – капітан рятує свою команду, вибиваючи кулю з порожніх воріт. Навіс Маркоскі, зрізка по власних воротах – поряд із штангою! Знову Ребенок, знову Янузі – невлучно! І як грім серед ясного неба гол у роздягальню. Даллку сфолив на суперникові, отримав гірчичник і привіз небезпечний стандарт на третій доданій хвилині. Подача, Краснопьорову трішки не вистачило зросту для перехоплення, а Кану з близької відстані розстрілює сітку воріт Долганського. Відразу звучить свисток на перерву.

Попри усі сподівання уболівальників, на другий тайм вийшла зовсім інша команда. У старанні хлопцям не відмовиш, а ось в усьому іншому… Таке враження, ніби гравці влаштували між собою змагання – хто зробить більше обрізок, технічних помилок, неточних передач. Загубився активний Янузі, нічого не виходило у Йована, не міг прорватися своїм флангом Ребенок, забули прізвище Кривошеєнка, не помічав партнерів Оберемко… Остаточно вбив інтригу гол Тчіте. Ван Дамме подав, а бельгієць головою переправив м’яч мимо Долганського, який забарився з перехопленням. 1:3 – сушіть весла. Заміни Павлова особливо гру не пожвавили – чуттєва поразка.

Єврокубкова казкова осінь триває, але двері у таку бажану весну зачинились з гучним гуркотом. Залишається неоціненний досвід і боротьба за честь.

Разом до нових перемог.

Віталій Сонікссон

P.S: Як стало відомо після матчу, капітан біло-зелених Сергій Долганський догравав матч із тяжкою травмою – струсом мозку. У найближчих матчах допомогти \”Ворсклі\” голкіпер не зможе. Тримайся, Сергію! Щиро бажаємо швидкого одужання без наслідків! Ти нам потрібен…

Погода