Новини - 15-05-2009, 02:05 - sasa 242

Турнір молодіжних команд. \”Металург\” Д – \”Ворскла\” – 1:3 (0:2)

Турнір молодіжних команд. \”Металург\” Д – \”Ворскла\” – 1:3 (0:2)

Металург Д – Ворскла 1:3 (0:2)

Громов 13, Кунєв 36, Ситнік, 79 (пен), Вовкодав, 90

Металург: ОДОЛЬСЬКИЙ, ГОРДЯ (АТЕЛЬКІН, 53), БАРАНОВСЬКИЙ, БІЛОУС, РОМАНЕНКО, ГРИЩЕНКО (КОСТЮК, 56), ФОМЕНКО (ДАНИЛЬЧЕНКО, 88), САВІН (АНТОШИН, 64), СОЛОМКА, ТИМЧЕНКО (ІВАНКО, 60), СИТНІК.

Запасні: РЯБОЙ, НЕСТЕРЕНКО.

Ворскла: ЧУВАЄВ, МАТВЄЄВ, ПЄСКОВ, МУЗИКА (НОВОСІЛЕЦЬКИЙ, 69), ВОВКОДАВ, МОМОТ, КАРПОВ, КУНЄВ (РОМАНЧУК, 82), ГРОМОВ, ВЕЧУРКО (ЦИБУЛЬКО, 63), ЛОКТІОНОВ.

Запасні: ОНОПКО, ТАРГАНЧУК, ГОЛОВАНЬОВ, ЧЕРНЯК.
Арбітр: Венгер (Київ).
15 травня. Докучаєвськ, початок о 14.00, стадіон «Авангард».

У матчі 28-го туру чемпіонату України серед дублюючих складів молодіжна команда \”Ворскли\” зустрічалася із донецьким \”Металургом\”. У матчі першого кола донецька молодь, підсилена кількома гравцями основи, зуміла вивезти з Полтави три очки – 2:1. Тож полтавці хотіли взяти реванш. І їм це вдалося. Більше того, у випадку перемоги в цьому матчі і у випадку поразки \”Чорноморця\” наша команда могла достроково гарантувати собі третє місце. При чому вперше, за час розіграшу турнірів дублюючих складів.

Усе залежне від них наші гравці зробили. Вже у першому таймі голи Артема Громова і Романа Кунєва принесли біло-зеленим відчутну перевагу – 2:0. По перерві \”Металург\” зробив спробу відродити інтригу і це йому майже вдалося на 79-й хвилині: Ситнік, який залучався навіть до основної команди, відіграв один м\’яч з пенальті. Але наші хлопці не стали грати на утримання рахунку і на останній хвилині Сергій Вовкодав відновив паритет – 3:1. Впевнена перемога ворсклян.

У паралельному матчі все тривалий час розвивалося за \”бронзовим сценарієм\” для \”Ворскли\”. В Одесі \”Металіст\” зумів першим забити \”Чорноморцю\” на 56-й хвилині. Але голи Модебадзе і Якіменка (на 79-тій і 83-й хвилинах) принесли перемогу одеситам.

Тепер дуже важливу роль відіграватиме результат наступного матчу, в якому \”Ворскла\” і \”Чорноморець\” зустрінуться між собою у Полтаві. Вболіваймо за наших!

Погода