Стрічка новин - 18-11-2019, 09:11 - admin 1070

Уболівальників просять підтримати спорудження спортивного майданчика

Проект передбачає розміщення майданчика у дворі будинків за адресою вул. Зіньківська, 36, 36а та Вільямса, 1.
Уболівальників просять підтримати спорудження спортивного майданчика

11-го листопада у Полтаві відкрили голосування за проекти «Бюджету участі», які реалізовуватимуть у 2020 році. Нагадаємо, що бюджет участі – це частина коштів міського бюджету, щодо якої мешканці міста самостійно обирають на що їх витрачати шляхом голосування.

До нас звернувся полтавець Олег Кузьменко з проханням донести інформацію до вболівальників про його проект «Мама, тато і я — здорова сім’я. Сильна родина — сильна Україна», який також бере участь у голосуванні. Проект передбачає будівництво багатофункціонального спортивного майданчика для гри у міні-футбол та баскетбол у дворі будинків за адресою вул. Зіньківська 36, 36а та Вільямса, 1. Мета проекту: створення зони відпочинку для активного проведення дозвілля батьків разом з дітьми. З’явиться можливість займатися спортом проведення фестивалів.

Голосувати можуть жителі м.Полтава онлайн (через Інтернет) або в будь-якій міській бібліотеці (обов’язково мати при собі паспорт).  Голосування проводиться з 11 по 24 листопада 2019 року. Проголосувати можна тут. Додаткова інформація за тел. 066-732-03-03.

Погода