Блоги - 20-01-2010, 12:01 - sasa 260

Уже сьогодні середа…

Уже сьогодні середа…

Блог Олександра Стадниченка

Дозволю й собі долучитися до справи блоготворення на сайті уболівальників «Ворскла».

І перше про що хочеться поговорити, та це, про те, що нас турбувало, про що найбільше обговорювалося протягом першого місяця нового року. Час летить дуже швидко. Здавалося ще зовсім недавно ми готувалися до Нового року, а вже позаду майже 20 днів 2010 року. Все майже як в відомій пісні Олега Скрипки та гурту «ВВ» «Уже сьогодні середа…».

Отже, про все за хронологією…


1. Новорічно-Різдвяні свята. Щось вони так швидко промайнули, що й не вчулись коли. Можливо для когось, ялинка, очікування новорічного привітання Президента, пишне застілля, бахкання шампанського, дуже очікуване свято, для мене останнім часом все перетворилося на буденність. Можливо старість вже прийшла, а можливо, одноманітність убила в мене смак самого свята. Як би там не було, але всі вони швидко відгуркотіли і відійшли в історію.


2. Фанатський турнір. Вже вдруге пройшов цей цікавий і, сподіваємося, традиційний турнір. Вперше в ньому взяла участь і команда нашого сайту. І з першої спроби наші хлопці пробилися до фіналу. Цікаво, що на шляху до фіналу практично всі футболісти травмувалися. Тому й не дивно, що у фінальному поєдинку ми програли з великим рахунком. Але не це головне…


3. Відкриття нового дизайну сайту. 5 січня ми в черговий раз оновилися. Стали більш біло-зеленішими та більш інформативнішими.

4. «Ворсклі-55». Здається, крім нашого сайту цей ювілей ніхто й не помітив. Керівництво футбольного клубу цю подію оминуло. Хоча офіційний сайт в шапці додав цифру 55, однак на офіційному рівні відзначення цієї поважної дати так і не відбулося, принаймні зараз. Можливо забули, а можливо, просто ніколи. Самі розумієте, нині збори, переїзди, а ще вибори. Не до цього. Головне щоб взагалі не забули, як це було з піввіковим ювілеєм, коли згадали про нього лише через рік.

5. «Ворскла» провела перший збір і вирушила на другий. Підопічні Миколи Павлова, здається, плідно попрацювали в Ялті. Принаймні футболісти ще довго будуть згадувати навантаження Миколи Петровича, які їм довелося винести на своїх плечах. Однак без «фізухи» нікуди не дітися нині. Як кажуть, в здоровому тілі – здоровий дух! Праця на тренажерах має додати сил в матчах. Хоча вже зараз ворскляни без проблем розібралися з лідером першої ліги «Севастополем» і можливо трохи гірше зіграли з «Волинню», але це лише спаринги. Головні матчі будуть попереду.


6. Кравченко в «Дніпрі». Не можемо оминути новин про Краву. Останнім часом склалося враження, що Сергій більше дає інтрев’ю, ніж грає. І хоч, Кравченко вже більше року як не є футболістом «Ворскли», ми все одно даємо новини про нього. Можливо комусь і не подобається, тому вибачте. Але його одкровення, на щастя допомагає… підняттю рейтингу сайту. Чомусь, українські уболівальники купуються на заголовки за його участі.

З нового року Кравченко став дніпрянином. Багато хто з уболівальників порівнюють долю Кравченка з долею Мелащенко. Не знаю, що тут порівнювати, здається тут порівняння будуть не в бік Сергія. Однак все ж побажаємо йому удачі в новій команді. Нехай грає…

7. Вибори-2010. Як вибрати Президента, коли немає вибору? Тема яку неможна обійти, яка вже всім муляє. Тому про неї просто згадаємо як про подію в нашому життя. Усі висновки стосовно перемог і перспектив робіть самі. Тут як кажуть «ноу коментс»…

Далі буде…

До першого матчу офіційного «Ворскли» залишилось – 36 днів!

Погода