Останні новини - 30-10-2012, 11:10 - sasa 175

В живих залишиться лише один

В живих залишиться лише один

Ворскла – Таврія

31 жовтня. Полтава. Стадіон “Ворскла”. Початок о 16.30.

Пряма трансляція на каналі “Футбол”.

Прогноз – 1:2

 

Цього тижня на “Ворсклу” чекає одразу два матчі вдома. Спочатку команда Сергія Свистуна у середу, 31 жовтня, зіграє матч 1/8 фіналу Кубка країни проти “Таврії”, а в неділю поміряється силами з незручним для себе “Арсеналом”.

 

Якось на одній із прес-конференцій Сергій Свистун сказав, що хоче, аби “Ворскла” пробилася як можна далі в Кубку країни, ба, навіть виграла почесний приз. Отже, можна сказати, що біло-зелені прагнутимуть вдало виступити в цьогорічному розіграші. Тим паче, наступний матч команда проводить вдома. І суперник – “Таврія”, цілком до снаги ворсклянам. Команда Олега Лужного наразі переживає чи то спад, чи то кризу. Як би там не було, але кримчани грають невдало. Сімферопольці не можуть перемогти з 16 вересня. Гірше того, команда не може навіть вразити ворота суперників уже чотири гри поспіль. Наразі “Таврія” після 13-го туру розташувалась на 13-му місці в турнірній таблиці. Хоча керівництво клубу ставить за мету потрапляння за підсумками сезону до Ліги Європи. Поки що ці перспективи доволі примарні. І, здається, тільки Кубок може допомогти кримчанам досягти своєї мети.

 

Цікавий факт: Обидва клуби по черзі звосім нещодавно володіли кубком країни. Спочатку \”Ворскла\” – у 2009 році виграла почесний трофей, а за рік вже \”Таврія\” здобула вікторію в розіграші кубка.

 

7 жовтня “Ворскла” вже грала з “Таврією” в чемпіонаті. У Сімферополі команди розійшлися нульовою нічиєю. Причому до перемоги були ближчі ворскляни, які змарнували кілька нагод забити. А ось “Таврія” практично не загрожувала воротам Сергія Долганського, та й взагалі, майже не була схожа на себе. Як то воно буде в Полтаві? Подивимося…

 

Шахтар Свердловськ – Волинь

31 жовтня. Свердловськ. Стадіон імені Горюшкіна. Початок о 13.00.

Прогноз – 0:2

 

Авангард – Арсенал

31 жовтня. Краматорськ. Стадіон “Авангард”. Початок о 14.00.

Прогноз – 0:1

 

УкрАгроКом – Чорноморець

31 жовтня. Олександрія. Стадіон “Ніка”. Початок о 18.00.

Прогноз – 0:2

 

Дніпро – Іллічівець

31 жовтня. Дніпропетровськ. Стадіон “Дніпро-Арена”. Початок о 18.30.

Пряма трансляція на каналі “2+2”.

Прогноз – 2:1.

 

Нива – Севастополь

31 жовтня. Тернопіль. Міський стадаіон. Початок о 19.00.

Прогноз – 1:3

 

Говерла – Шахтар

31 жовтня. Ужгород. Стадіон “Авангард”. Початок о 19.15.

Пряма трансляція на каналі “Футбол”.

Прогноз – 0:2.

 

Карпати – Металіст

31 жовтня. Львів. Стадіон “Україна”. Початок о 20.30.

Пряма трансляція на каналі 2+2.

Прогноз – 0:1.

Погода