Останні новини - 24-08-2013, 09:08 - sasa 179

Василь Сачко: Валідольна гра, але ми вже звикаємо

Василь Сачко: Валідольна гра, але ми вже звикаємо

Після матчу з Волинню старший тренер Ворскли Василь Сачко дав інтерв\’ю каналу Футбол

– Що сталося сьогодні з вашою командою?
– У нас так виходить. То в більшості граємо і з\’являється якась нервозність, то ведемо 2:0 і чогось не вистачає. Насправді, сьогодні була хороша гра, бойова, для уболівальників. Багато виходило, перші хвилини мені сподобалися. Ми готувалися діяти більш агресивно, швидше працювати з м\’ячем, підключати фланги. Щось нам вдалося, зокрема забити два голи, але потім ми заспокоїлися. Знервована, валідольна гра, але ми вже звикаємо.

– У другому таймі, таке враження, ваша команда грала спокійніше…
– Ми просили їх у перерві, щоб не зупинялися, діяли різноманітніше. Це, напевно, щось пов\’язане з психологією. Я все одно вдячний хлопцям за те, що забили в кінці, могли ще, адже був момент. Треба враховувати і те, що Волинь – хороша команда, і дуже пристойно сьогодні виглядала. Вчимося… Я ж не чарівник, а тільки вчуся. Є ще чому навчатися, треба набити ґулі якісь. Однак, я думаю, що ми правильно рухаємося, і щось виходить.

– Як можете прокоментувати дії захисників Ворскли?
– А як прокоментувати? На голову вище гравець вбігає у штрафний і переграє нашого футболіста… Говорили хлопцям, що у Волині високі гравці, небезпечні стандарти. На жаль, Волинь сьогодні забила всі верхові м\’ячі, вони переграли нас на другому поверсі. Будемо дивитися відео – зараз важко щось коментувати.

Погода