Волейбол - 24-09-2010, 08:09 - sasa 306

Волейболістки з Полтави – чемпіонки області

Волейболістки з Полтави – чемпіонки області

У Лубнах відбулися обласні змагання з волейболу команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл серед дівчат 1997-1998 років народження.

Чемпіонат тривав три дні у спортзалі Лубенської ДЮСШ під патронатом обласного управління освіти. Боротьбу за нагороди вели шість кращих команд Полтавщини, які потрапили до фінальної частини через після зональних відбіркових етапів. Це волейбольні дружини з Полтави (дві команди), Кременчука, Лубен, Великої Багачки і Лохвиці. Після попередніх ігор у двох підгрупах визначилися лідери змагань, які і розіграли переможця і призерів. Третє місце виборола команда Лохвицької ДЮСШ (тренер Світлана Сало), які переграли у трьох партіях ровесниць з Кременчуцької ДЮСШ № 2.

Кращими у лохвиччанок на майданчику були Наталія Добродотова, Анастасія Юхименко і Олеся Барабаш. У поєдинку за перше місце зустрілися лубенці, вихованці тренера Юрія Тягнія, і команда Полтавської ДЮСШ № 2. Більш досвідчені гості перемогли господарок і здобули «золото» змагань. Серед лубенської команди добротною грою виділялися Анна Павельчук, Катерина Петровська і Марина Семенець. Переможці змагань, вихованки тренера Наталії Проценко, виступали у такому складі: Аліна Близнюк, Анна Марчук, Юлія Гупковська, Тетяна Бондар, Катерина Левченко, Ірина Шаболтій, Марина Гончаренко, Анастасія Савенко, Анастасія Петрованчук, Анна Стожко, Поліна Алексашенко, Анна Кисіль. Головним суддею на змагання був директор Лубенської ДЮСШ і тренер з волейболу Олександр Семенець.

Погода