Новини - 17-02-2021, 07:02 - admin 9508

«Ворскла» буде фаворитом матчу з «Інгульцем»

«Ворскла» буде фаворитом матчу з «Інгульцем»

Полтавська «Ворскла» готується до першого домашнього матчу в 2021 році, який команда Юрія Максимова поведе проти «Інгульця».

Насправді вперше на домашній арені полтавська команда мала зіграти лише у 16-му турі проти «Олександрії», проте матч з «Інгульцем», який за попередньою версією календаря мав би відбутися на стадіоні команди з Кіровоградщини, було перенесено Дирекцією УПЛ у Полтаву через поганий стан газону у Кропивницькому. Отже у рідному місті після зимової паузи «Ворскла» зіграє раніше, ані було заплановано.

Зміна статусу матчу з «гостьового» на «домашній» стала одним із факторів, який робить з «Ворскли» очевидного фаворита майбутнього протистояння. Такої думки дотримуються і букмекерські аналітики, зокрема і в компанії Вінлайн, яка активно додає до своєї лінії матчі українського елітного футбольного дивізіону. Якщо скачати додаток Вінлайн на свій смартфон, або ж інший зручний гаджет, можна побачити, що в матчі «Ворскли» проти «Інгульця» коефіцієнт на перемогу полтавців значно нижчий, аніж на успіх суперника, а відповідно – шанси на успіх вищі. Переводячи коефіцієнти у відсотки, можна резюмувати: на успіх «ворсклян» беттинг-експерти відводять приблизно 55% вірогідності, а на те, що три очки дістануться «Інгульцю» – лише 22%.

Також цікавим є і те, що судячи з котирувань компанії Winline, в матчі «Ворскли» та «Інгульця» не варто чекати великої кількості забитих м’ячів. На те, що команди вразять ворота одна одної в сумі мінімум тричі за поєдинок, парі пропонують укласти з коефіцієнтом 2.15 (це приблизно 45% вірогідності), а от на варіант з максимумом в два забитих голи дають 55% вірогідності. Тому футбольним гурманам від цієї зустрічі багато чекати не варто.

Нагадаємо, що матч «Ворскли» та «Інгульця» заплановано на 21 лютого. В першому матчі після зимової паузи полтавці вирвали непросту нічию на полі львівського «Руху» (1:1) і залишилися на 5-й сходинці турнірної таблиці, а от «Ігулець» без особливих шансів програв на полі «Дніпра-1» (0:2) і займає тепер 12-ту сходинку, випереджаючи останню команду сезону – «Минай», лише на одне очко.

Погода