- 27-04-2009, 11:04 - sasa 345

“Ворскла” – “Карпати”: фанатський сектор

“Ворскла” – “Карпати”: фанатський сектор

3-й матч за тиждень.  І знову принциповий. Порадувала кількість людей на сектор  – у порівнянні  з домашкою проти хорьків прийшло ще більше людей. Щоправда відвідуваність стадіону загалом можна вважати поганою – за офіційними даними 5350. Дуже низька цифра, як для вихідного дня   тако  чудової погоди (можливо свій відбиток на відвідуваність дав поминальний день).
Вже за 40 хвилин до матчу потрапляємо на сектор (ще донедавна це було фантастикою). З в зуалки спеціально на цей матч нічого не готували, використовували лише стандартний набір лицьових в   чотири великих прапори. Звук на почтаку матчу можна оцінити взагалі  відмінно. Об’ява складу з кожним матчем виходить все краще. Команди теж розпочали без розкачки, незважаючи на ранній початок матчу бігали доволі  толково,  моменти почергово виникали   біля одних, і  біля  нших воріт. Спочатку Гришка закидав у дальню дев’ятку – воротар дістав, потім після розіграшу кутового в штангу влучив Даллку. Гості  відповіли небезпечним, але неточним, штрафним.  І тут таки сталося. Суддя признача  пенальт  у ворота Карпат. Главіна ударом від поперечини відкрива  рахунок, а сектор в цей момент просто шаленіє. У перерв  по сектору знову пройшлася банка для збору коштів. Гарний настрій тривав аж до 54 хвилини. В цей момент вже вкотре (НУ СК ЛЬКИ МОЖНА?!?!) помилився наш кіпер – після дальнього удару невдало підставив руки й м’яч від них влетів у ворота. Сектор притих на кілька миттєвостей. Але потім з подвійною енергією погнав улюбленц в уперед. На що вони доволі  швидко відповіли: після прострілу з правого флангу м’яч після боротьби все того ж Главіни з захисником гостей від когось з них таки влетів у ворота. Знову шалена радість на секторі . На хвилі  сектор вперше б льш-менш нормально виконав “Сказку”. Заряди майже не припинялися. А команда в цей час добряче притисла суперників до  їхніх воріт. Апогеєм цього тиску став момент після кутового. Кулаков подав, Даллку на дальній штанзі  повернув на ближню, а там вже Чіча якимось дивом пробив прямо у Романенка. Щоправда чим ближче до завершення, тим частіше гості  перебували на нашій половині, але створити по справжньому стовідсоткових моментів до кінця матчу  їм так  і не вдалося. Нарешті  перервалася шестиматчева безвиграшна  серія. По завершенню  матчу команда у повному склад  підійшла аж до рекламних щитів і довго дякувала вболівальникам за підтримку. Кілька гравців  тисли руки усім бажаючим. Нарешті  перемога!
Гост  прибули у Полтаву в кількост  близько 125 чолов к. З візуалки теж лише лицьовики. Звук хороший. Команда гостей, незважаючи на поразку, теж майже в повному склад  подякувала льв в’янам  за підтримку.
Вперед, біло-зелені!
wglife.com.ua

Нарешті довгоочикувана перемога. Чомусь була впевненість в тому, що на цей раз ми все ж таки побачимо ці славетні три очки, так воно власне і сталося. Ніяких нововведень на матч підготовано не було, дався в знаки перф на кубок, на якій ми витратили всі ресурси та й просто не хватило часу. З візуалки були банери та чотири великих прапора. Голосова підтримка знову не на тому рівні, як би бажалося – причина мабуть в тому, що з кожним разом на сектор приходить все більше і більше новачків, які не знають всіх зарядів. Але це справа часу, головне, що люди починають розуміти, що підтримувати клуб сидячи на газетці та лускаючи насіння неможливо.
Єдиним недоліком матчу була незвична спека, адже комусь заподіялось назначити гру на чотирнадцять нуль-нуль, але це не завадило футболістам виграти, а фанатам допомогти їм в цьому. Після закінчення матчу вся команда знову підійшла та подякувала 22 сектору за підтримку.
Гостей прибуло близько ста чоловік, весь матч вони відфанатіли на голому торсі та окрім банерів нічого з візуалки не показали.
coge.com.ua

Погода