Прес-конференції - 04-03-2012, 06:03 - olegda 157

Ворскла – Кривбас – 2:1. Післяматчева прес-конференція

Ворскла – Кривбас – 2:1. Післяматчева прес-конференція

Юрій Максимов (головний тренер «Кривбасу»):
– Сьогодні перемогла команда, яка була краще підготовлена фізично. Вчорашнє наше тренувальне заняття тривало 15 хвилин. Сьогодні вийшли і за п\’ять хвилин ноги «сіли». Нічого не зробиш…Перший тайм витримали, а другий вже не змогли.

Микола Павлов (головний тренер «Ворскли»):
– Користуючись нагодою, я хочу привітати всіх жінок з 8 березня.
Ми завжди погано починаємо сезон, але сьогодні ж ми його продовжуємо. На такому полі і при такій тактиці суперника з Кривбасом дуже важко було грати. Вони грали за схемою 3-5-2, наситили центр поля, попереду вийшли нападники, які добре грають головою. В боротьбі ми їм трішки поступалися, а вести комбінаційну, звичну нам гру не дозволяло поле. Але ні у кого не виникало сумнівів, що ми контролювали гру. І якби ми розпорядилися по-іншому своїми моментами, то напевно забили б м\’яч ще в першому таймі. Зазвичай потім суперник розкривається, що і сталося сьогодні. Шкода, що пропустили необов\’язковий гол.

– Наскільки важко для вас було прийняти рішення довірити Казакову місце у воротах та оцініть його гру та перспективи?
– Ось тепер ви розумієте, як важко мені було приймати рішення? До цих пір згадую, як дебютував Перхун, наймолодший гравець, царство небесне … Мені дуже подобається не закривати добре відомі імена у футболі, а відкривати нові. Протягом трьох років Казаков грає за дубль, а я, як ви знаєте, не пропускаю жодної зустрічі, тому необхідно було дати йому можливість себе проявити. Сьогоднішнім днем ми не живемо, Величку та Долганському потрібна буде заміна. Олексій сьогодні здав іспит на відмінно! Думаю, сьогодні або завтра я поговорю з президентом і ми з Казаковим підпишемо довгостроковий контракт і збільшимо йому зарплатню. Він холостяк, але у нього є мама та сестра, ми таким чином допоможемо збільшити їхній сімейний бюджет.

– А як щодо Будника? Його гра вам сподобалася?
– Якби забив – було б чудово. Він добре увійшов в гру, коли Ваня Кривошеєнко втомився.

– Чому вирішили довірити капітанську пов\’язку Маркоскі?
– У нас є капітан (Долганський). Він користується беззаперечним авторитетом. За його відсутності капітан той, хто найстарший. І так буде завжди! Коли я ще знайомився з командою, ми провели вибори капітана, такі ж відкриті, як сьогодні в Росії:)

Олег ДУБИНА
Погода