- 25-07-2011, 02:07 - Sonyksson 157

\”Ворскла\” – \”Металург\”. Оцінки біло-зеленим

\”Ворскла\” – \”Металург\”. Оцінки біло-зеленим

Сергій Величко – 5. Ахіллесова п’ята голкіпера – гра на виходах. Дві прикрі помилки ледве не коштували перемоги. В актив Сергію варто занести класний сейв після удару Іванка.

Арменд Даллку – 6. Не поборовся до кінця у моменті, коли забивався другий гол. традиційно закрив усю бровку від прапорця до прапорця. Пів-бала знято за епізод в першому таймі, коли албанець, нагримавши на Громова, неспішно прогулювався назад під час небезпечної атаки гостей.

Олексій Курилов – 6,5. Надійно і стабільно. Діяв просто і без зривів, як і належить центральному захиснику.

Володимир Чеснаков – 6. Матчі на позиції опорного півзахисника вдаються футболісту краще. Але в скрутний момент завжди готовий зіграти на останньому рубежі. Незначні огріхи можна списати на відсутність стовідсоткової зіграності з колегою по обороні.

Євген Селін – 6,5. Намертво закрив свою зону, встигаючи підключатись до атак. Якісний матч у виконанні захисника.

Андрій Оберемко – 7,5. Виконав величезний обсяг роботи. Саме завдяки йому у другому таймі вдалося відвоювати центральний плацдарм. Відбір, підбір, спроби ударів – все на рівні.

Павло Ребенок – 7. Величезне бажання грати і бути корисним втілюється у привабливу активність у власній зоні. Слід відзначити небезпеку при виконанні кутових, подачу, що передувала голу Безуса і холоднокровну гру біля власних воріт на останніх хвилинах. От якби ще й вихід віч-на-віч реалізував…

Йован Маркоскі – 7. Блідий перший тайм і яскрава гра після перерви. Пас на Кривошеєнка можна переглядати безперервно. А взаємодія з Закарлюкою раз за разом залишала позаду півзахист суперника.

Сергій Закарлюка – 7. Помилка у власному карному майданчику могла зробити з півзахисника антигероя поєдинку. Багато підказував партнерам навіть тоді, коли варто було грати. Від Закарлюки чекають дальніх ударів і гострих пасів – отримуйте шедевральний закид на Сачка і кілька пристрілок по рамці гостей. Сподіваємось, далі буде.

Артем Громов – 4,5. Чи то позиція виявилась незвичною, чи перехвилювався юний гравець, та в гру потрапити так і не зміг. Непорозуміння з Даллку, небезпечні обрізки, фатальний штрафний, жовта картка – значний пасив на цей матч. До активу варто віднести удар в поперечку та старанність. Та цього в такому матчі дуже замало

Василь Сачко – 7. Добряче вимотав своїх опікунів, забив такий необхідний гол – відмінно виконав свою роботу.

Роман Безус – 8. Ідеально увійшов у гру. За короткий час зміг забити переломний м’яч і видати гольовий пас на Янузі. Помітно було, як нервують захисники, коли куля діставалася Роману.

Ахмед Янузі – 7. Остаточно затероризував оборону гостей. Заробив пенальті, яке сам і реалізував (хоча Бандурі не вистачило зовсім трохи для порятунку). Мав кілька моментів до цього, але бажання зіграти якнайкраще завадило форварду.

Іван Кривошеєнко – 7,5. Забив дебютний м’яч, вирішив проблему правого флангу в другому таймі, кілька відчайдушних підкатів перервали небезпечні атаки суперників в кінці зустрічі. За відведений час встиг бути корисним і попереду, і в першому ешелоні оборони. Вдалий джокер від Павлова.

Віталій Сонікссон

Погода