Останні новини - 18-01-2014, 11:01 - sasa 247

Ворскла не змогла обіграти Ордабаси

Ворскла не змогла обіграти Ордабаси

18 січня полтавська команда провела другий контрольний матч першого турецького збору

Ворскла ― Ордабаси ― 0:0
Ворскла (1 тайм): Казаков, гравець на перегляді, Курилов, Ткачук, Сапай, легіонер на перегляді, Чеснаков, Маркоскі, Кривошеєнко, Баранник, Янузі.
Ворскла (2 тайм): Сидоренко, легіонер на перегляді, Даллку, Логінов, Пердута, Громов, Дедечко, Скляр, гравець на перегляді, Міщенко, Яховіч.

Упертим і непоступливим виявився клуб Ордабаси з казахського міста Шимкент, у складі якого грають і латиноамериканці, і вихідці з екс-Югославії, і представники Африканського континенту. Правда, візуальна рівність сил на полі створювалося лише в першій частині гри.

У другому таймі поєдинку тренерський штаб Василя Сачко задіяв одинадцять свіжих виконавців. І чи то втомилися футболісти Ордабаси, які зробили всього кілька замін у перерві, чи то просто ворскляни знайшли свою гру, але атаки одна за одною стали накочуватися на ворота опонентів. Яховіч, Пердута Міщенко та Громов , яким з глибини корисно підігравав Дедечко, буквально замучили не тільки оборону, але і всю команду казахів, – інформує прес-служба ворсклян. Однак забити біло-зелені так і не змогли. Нічия ― 0:0.

 

Нагадаємо, що в першому контрольному матчі, 15 січня, Ворскла програла турецькому Карабюкспору – 0:2

 

Наступний спаринг Ворскла проведе 22 -го січня з узбецьким Насафом.

Погода