Новини - 26-02-2009, 08:02 - sasa 456

“Ворскла” поїде за медалями на новому автобусі

У прес-центрі стадіону “Ворскла” відбулося вже традиційне представлення новачків команди.
“Ворскла” поїде за медалями на новому автобусі

У прес-центрі стадіону “Ворскла” відбулося вже традиційне представлення новачків команди. Пам’ятається кілька років тому клуб намагався цю подію обставити більш масштабно, коли влаштував зустріч з уболівальниками у палаці дозвілля “Листопад”. Але не всі вболівальники змогли туди потрапити. Цього разу клуб обмежився зустріччю з представниками мас-медіа.

Першим слово взяв президент клубу Олег Бабаєв, який перш за все озвучив завдання команди на сезон. Пріоритетом “Ворскли” у другому колі будуть медалі вітчизняної першості і участь в одному з європейських клубних турнірів. То ж завдання озвучені і шляхів для відступу більше немає. Зупинився президент і на ситуації з фінансуванням команди, яка в умовах економічної кризи хвилює пересічного уболівальника. Олег Бабаєв зазначив, що кілька спонсорів таки відмовилися фінансувати “Ворсклу”, але на їх місце було знайдено інших. Більше того, для команди було придбано новий автобус, то ж тепер і дубль і основа будуть пересуватися на комфортабельних автобусах. Не оминув увагою президент і ситуацію з переносом дати півфінальних матчів кубка України. “Ворскла” з розумінням ставиться до самого факту переносу, але не розуміє, чому Прем’єр-ліга так довго тягнула з новою датою матчу, адже підготовка команди будувалася за певним графіком, в якому враховувалося саме дата 4 березня. Наостанок Олег Бабаєв висловив впевненість у тому, що команді буде до снаги виконати поставлені завдання, і вперше за довгий період добитися того, що стадіон “Ворскла” заповнюватиметься під саму зав’язку.

Потім слово взяв головний тренер біло-зелених Микола Павлов. Микола Петрович детальніше зупинився на персонах новачків команди. З можливостями трьох із них – Величка, Бойка і Ярошенка керманич “Ворскли” добре обізнаний, тому він висловив впевненість у тому, що вони зможуть скласти гідну конкуренцію тим гравцям, які зараз є в команді. Кременчужан Кунєва і Безуса порекомендував новий тренер дубля Сергій Свистун та і сам Павлов неодноразово приїжджав до Кременчука, щоб переглянути в ділі цих футболістів. Випереджаючи питання про вік Сергія Величка, Микола Павлов зазначив, що неважливо скільки років футболісту, головне, щоб він сумлінно ставився до виконання своїх обов’язків. Приклади Долганського, Медведєва і Сачка прекрасно це доводять. Щодо футболістів, які залишили команду, то ні за ким з них, крім Сергія Кравченка, Микола Павлов не жалкує. Остапенко так і не зміг скласти гідної конкуренції Долганському, Саша Джурічіч підійшов уже до того вікового порогу, коли краще грати, ніж гріти лавку. Та і маючи у своєму складі гравців молодіжної збірної – Матвєєва, Чеснакова і Вовкодава, не дуже раціонально платити великі гроші гравцю, який на полі проводить мінімум часу. Також керманич біло-зелених подякував Олегу Бабаєву за можливість проведення спільних зборів дублюючого і основного складу.

Наостанок слово взяв віце-президент “Ворскли” Дмитро Яворський, який запевнив всіх присутніх, що клуб зробить усе можливе для того, щоб газон стадіону “Ворскла” підійшов до суботнього матчу у доброму стані. Хоча від сюрпризів небесної канцелярії не застрахований ніхто…
Завершився захід традиційною фотосесією футболістів і презентацією нового клубного автобуса, де всі охочі могли посидіти в салоні нового буса.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода