Останні новини - 29-07-2011, 05:07 - Sonyksson 190

\”Ворскла\” – \”Слайго Роверс\”. Оцінки біло-зеленим

\”Ворскла\” – \”Слайго Роверс\”. Оцінки біло-зеленим

Сергій Величко – 4. Провальний матч від капітана. Жодної вдалої гри на виході, нервові дії за межами воротарського майданчика. Невдале керування захистом. Пів-бала додано за те, що в графі пропущені так і залишився нуль, ще пів-бала – формально епізоди з м’ячами в сітці могли бути трактовані арбітром як фол проти голкіпера. Дякувати рефері…

Арменд Даллку – 7,5. Один з найкращих у матчі. Відпахав усю бровку \”за себе і за того хлопця\”. Робив свою справу і впорався з нею якісно.

Володимир Чеснаков – 5,5. Особливих проблем не мав, але і надзадач форварди суперника не ставили. Мінус пів-бала за непорозуміння з Величком, варто грати надійніше в подібних моментах

Олексій Курилов – 6. Стабільно і надійно, без паніки. Та кілька небезпечних моментів виникали у центральній зоні. Швидше б налагодили взаєморозуміння з Чеснаковим, ціни б цій парі центрбеків не було.

Євген Селін – 6. Незвично мало допомагав попереду. Перший тайм взагалі пройшов по правому фланзі без гри в зоні Євгена. На початку другої половини гри з його зони пішла небезпечна атака, дякувати поперечці. А взагалі – на рівні.

Олег Краснопьоров – 6,5. Враховуючи появу після травми, відіграв на пристойному, властивому для себе високому рівні. В зоні Олега супернику ловити було особливо нічого. Шкода не влучив у ціль перспективний дальній удар. Після заміни Кривошеєнка наглядав за правим флангом. І зробив це на рівні.

Павло Ребенок – 6. Намагався бути активним, але моментами просто губився на полі. У вирішальний момент брав гру на себе, але отримати дивіденди з цього не зміг.

Іван Кривошеєнко – 6. Подачі півзахисника результативними так і не стали, було багато технічного браку. Проте в захисті Іван відпрацьовував якісно, пресингував суперника, гасив можливості атак на ранніх стадіях. Та в цій грі не завадило б більше креативності.

Йован Маркоскі – 7. Мозковий центр гри полтавчан. Що таке зламування оборонних побудов ірландців з Йованом і без – продемонструвала гра. Не все виходило так, як задумував Йокі, але без нього Безусу взагалі стало непереливки.

Роман Безус – 7. Найбільше вагань було з оцінкою гри Романа. З одного боку – бажання забити було просто неймовірне. Намагався вести команду, керувати атаками, грати через партнерів. Та все ж довелося зняти залікові пункти за нереалізацію вбивчих моментів і картинне падіння в штрафному майданчику. Міг стати кращим гравцем матчу, натомість втома взяла гору.

Ахмед Янузі – 6,5. \”Прасував\” захист суперника від бровки до бровки, проте точного завершального удару так і не дочекалися. Вивів Безуса на шикарну позицію, постійно тримав у напрузі центрбеків ірландців.

Сергій Закарлюка – 6. Кілька разів видавав перспективні передачі, але повноцінно замінити Маркоскі не зміг. Невдало виконав стандарти. Намагався взяти на себе функції лідера, та з покладеним завданням не впорався.

Андрій Оберемко – без оцінки. 15 хвилин для гравця амплуа Андрія в такому матчі замало, щоб адекватно оцінити його гру. Та й завдання, з яким Павлов випускав Оберемка не було озвучене. Помилок не було, феєрії теж.

Василь Сачко – без оцінки. Чи не запізно вийшов форвард на поле? 10 хвилин в кінці матчу не дозволили улюбленцю полтавської публіки стати героєм поєдинку. Моментів практично не мав

Погода