- 24-06-2013, 11:06 - sasa 196

Ворскла U-17 – переможець першої ліги ДЮФЛ

Ворскла U-17 – переможець першої ліги ДЮФЛ

23 червня у селі Демідівці, що на Київщині на стадіоні Діназ відбувся фінальний матч чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд першої ліги у 17-річній віковій категорії.

Місця розподіляли між собою квартет найсильніших команд України: Космос (Запоріжжя), Прикарпаття (Івано-Франківськ), Спартак (Сімферополь) і Ворскла» (Полтава). Були проведені дві півфінальних ігри, матч за третє місце і фінал. Цікаво, що всі поєдинки закінчувалися внічию, і переможців визначали у серії пенальті.

– Завдяки жеребкуванні в півфіналі ми грали з Прикарпаттям, – розповідає Вадим Касимов, завуч дитячо-юнацької футбольної школи Ворскла. – В основний час ми зіграли 2:2. По пенальті «Ворскла» перемогла 4:3, і пробилася у фінал. А з пари Спартак і Космос на нас у вирішальній грі вийшли футболісти із Запоріжжя.

У фіналі сімнадцятирічні ворскляни змогли вийти вперед у першому таймі. Проте ж запорожці відігралися. Таким чином, переможець турніру став відомий завдяки пенальті. Щастя у футболтній лотереї усміхнулося полтавцям, які перемогли – 4:2, і стали переможцями першості ДЮФЛ України серед команд першої ліги. У матчі за третє місце так само по пенальті переміг Спартак.

Погода