Матчі - 09-04-2016, 04:04 - sasa 155

Ворскла знову не змогла перемогти

Ворскла знову не змогла перемогти

Другий поспіль матч біло-зелені грають внічию з командами нижньої частинини турнірної таблиці

Олімпік – Ворскла – 1:1
Протокол

У матчі з \”Олімпіком\” Василь Сачко зробив у стартовому складі відразу кілька замін. І якщо вихід Чеснакова у центрі захисту був мірою вимушеною (Дитятьєв пропускав гру через дискваліфікацію), то Громов і Ковпак, очевидно, мали додати потенціалу атаці команди. Також у ворота після травми повернувся Станіслав Богуш.

Перший по-справжньому небезпечний момент виник біля воріт господарів. Це Дмитро Хльобас продемонстрував високу індивідуальну майстерність,обігравши двох захисників, але \”пробити\” Махарадзе не зміг. Як часто буває в таких випадках, суперник використав практично першу ж свою нагоду. М’яч після удару Поступаленка вручив у руку Сімініна і суддя цілком аргументовано вказав на \”позначку\”. Матяж без проблем переграв Богуша -1:0.

Відігралися полтавці доволі швидко. Пердута у зародку \”перекусив\” атаку суперника і відпасував на Шиндера. Антон класною передачею вивів на ворота Громова. Артем, який, напевне, скучив за великим футболом, відмінним ударом з лівої ноги вразив дальній кут – 1:1.

До кінця першого тайму \”Ворскла\” могла забивати ще раз, але з підступним ударом все того ж Громова з меж карного майданчика на цей раз справився Махарадзе.

У другому таймі по-справжньому гострих моментів практично не було. Полтавці частіше гостювали на половині поля суперника, але забити не змогли.

У підсумку маємо нічию 1:1. Василь Сачко і Олександр Ковпак так і не змогли відповісти на претензії зі сторони вболівальників та журналістів. Нападник залишив поле без голу, а тренер вдруге поспіль не зміг обіграти команду, яка знаходиться нижче \”Ворскли\” в турнірній таблиці.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода