- 09-03-2021, 09:03 - admin 9225

«Ворсклі» пророкують важкий матч з «Дніпром-1»

«Ворсклі» пророкують важкий матч з «Дніпром-1»

Полтавська «Ворскла» готується до нового туру Української Прем’єр-ліги, в якому на підопічних Юрія Максимова чекає непросте випробування.

Незважаючи на дві перемоги поспіль в матчах УПЛ – над «Олександрією» (3:1) та «Маріуполем» (1:0), а також місце в п’ятірці кращих, яке посідають полтавці у поточній турнірній таблиці чемпіонату, аналітики беттинг-сфери пророкують для команди Юрія Максимова серйозні труднощі в здобутті трьох очок в грі 18-го туру УПЛ проти «Дніпра-1». Хоча «дніпряни» і знаходяться наразі в кінці першої десятки табелі про ранги, рівень їх футболу та складу доволі солідний, і «Ворсклі» буде непросто здобути максимум турнірних балів в протистоянні з підопічними хорватського  фахівця Ігора Йовічевіча.

Такої думки дотримуються і експерти компанії Melbet, в лінії якої завжди можна знайти свіжі котирування на топ-події в українському футболі. І згідно думки аналітиків цього букмекера, шанси «Ворскли» на перемогу над «Дніпром-1» не дотягують навіть до 50%. А тому від битви, що запланована на 13 березня полтавцям та їх вболівальникам не варто чекати легкої прогулянки.

Одним з факторів, який точно вплинув на таку оцінку шансів «Ворскли» у майбутньому матчі, стала травма головного зимового новачка полтавської команди Георгія Цітаішвілі. Лікарі діагностували у орендованого у київського «Динамо» півзахисника, який вже встиг відзначитися першим голом за нову команду, перелом п’ятої плеснової кістки лівої ноги. А орієнтовний період відновлення футболіста після такої травми – близько двох місяців. Що значить втрату Цітаішвілі майже до завершення сезону 2020/21.

Не додають оптимізму фанатам «Ворскли» і результати останніх очних баталій з «Дніпром-1». Команд провели між собою 6 поєдинків в різноманітних турнірах за останні два роки, і з них перемогою полтавської команди завершився лише один матч, тоді як «дніпряни» перемогли три рази при двох нічийних результатах.

Фото – Прес служба ФК “Ворскла”

Погода