Анонси - 31-03-2021, 07:03 - admin 11143

Випробування чемпіоном для «Ворскли»: що думають аналітики?

Випробування чемпіоном для «Ворскли»: що думають аналітики?

Полтавська «Ворскла» готується до поновлення сезону в Українській Прем’єр-лізі після паузи на матчі національних збірних, і перший матч квітня для підопічних Юрія Максимова очікується дуже непростим.

Полтавці в минулому турі скористалися втратами очок своїх головних конкурентів у боротьбі за «бронзу» УПЛ – «Зорі» та «Десни», і перемігши вдома «Олімпік» з розгромним рахунком 3:0, знову повернулися на четверту сходинку турнірної таблиці, відстаючи від омріяної третьої позиції на одне очко. Втім, втриматися на завойованому плацдармі за підсумками 20-го туру «Ворсклі» буде дуже непросто, адже в суперниках у підопічних Юрія Максимова буде чинний чемпіон країни «Шахтар», і що б там не казали про спад в грі «гірників» в останні місяці, здобути три очки в грі з таким опонентом – справа надважка.

Такої думки дотримуються не лише експерти з провідних спортивних ЗМІ країни, але і аналітики беттинг-індустрії. Зокрема про перевагу «Шахтаря» свідчать котирування, які пропонує користувачам мобільний додаток Ліга Ставок – огляд від порталу СпортСтавки, який може допомогти любителям азарту найбільш ефективно використати цей продукт на своєму телефоні, або  іншому зручному пристрої. Відшукавши лінію на найближчий тур УПЛ, можна помітити, що коефіцієнт на перемогу «ворсклян» у матчі з «Шахтарем» значно вищий, аніж на успіх «Гірників» – 8.50 проти 1.40. Тобто якщо конвертувати ці значення у відсоткові показники, виходить, що шанси полтавців на перемогу десь приблизно 11%, а їх суперника – більше ніж 71%. Тобто перевага очевидна.

З іншого боку, експерти не дуже вірять і у дуже впевнений успіх фаворита в матчі, що відбудеться в Полтаві 4 квітня. Якщо розумно використати функціонал мобільної версії Вінлайн – ще однієї компанії, яка завжди пропонує свіжі котирування на матчі елітного футбольного дивізіону України, то можна знайти варіант для парі на те, що «Ворскла» принаймні не програє в домашньому матчу з чемпіоном за коефіцієнт 3.00. А це вже більш висока вірогідність – більше 33%. Або ж парі на те, що «ворскляни» не поступляться з різницею в рахунку, більшою за один гол. Коефіцієнт в даному випадку – 1.69, тобто шанси вже більше 59%.

Зазначимо, що в матчі першого кола поточного сезону Прем’єр-ліги «Ворскла» зуміла здобути очко в битві з «Шахтарем» у Києві, зігравши внічию 1:1. А в заключній частині минулої кампанії підопічні Максимова взагалі перемогли «Гірників» вдома з рахунком 1:0. Причому в обох випадках полтавці догравали матчі в меншості, але це не завадило «ворсклянам» здобути позитивний для себе результат.

Фото football24.ua

Погода