Останні новини - 25-12-2012, 05:12 - sasa 192

Янузі думає, що “Ворскла” боротиметься за місце в зоні Єврокубків

Ахмед Янузі

Гравець національної збірної Албанії розповів про травми, які переслідували його, а також про своє майбутнє.

“У мене була травма, яка зламала всі мої плани, адже я не зміг показати себе з кращого боку, – зізнався Янузі албанському ресурсу “Експрес”. – Тим не менш, сподіваюся, навесні зумію надолужити згаяне, буду працювати якомога краще. Під час підготовки до весняної частини чемпіонату я буду готуватися на 100% і підійду до матчів в оптимальній формі”, – запевнив форвард.

“Що стосується мого можливого уходу з “Ворскли”, то можу сказати, що в мене з клубом ще дворічний контракт. Якщо знайдеться команда, яка виплатить “Ворсклі” компенсацію, тоді піду. А так – у мене є команда, в якій я себе почуваюся добре. Не дивлячись на те, що осінню частину чемпіонату ми провели не на найвищому рівні, навесні ми повинні реабілітуватися і брати участь у боротьбі за місця зони Ліги Європи”, – зізнався Янузі в розмові про свої перспективи.

Розмовляючи про національну збірну Албанії гравець сказав наступне: “Мені було боляче, що мене не запрошували на останні ігри в національну команду. Але я розумію, що все залежить від того, як я буду виступати в “Ворсклі”. Якщо зарекомендує себе добре – то і в національну збірну потраплю. Буду робити все можливе, щоб повернутися в обійму головної команди країни”.

Погода