Новини - 31-12-2019, 07:12 - admin 786

З Новим роком!

З Новим роком!

2019-й рік поступово складає свої повноваження. Якщо для «Ворскли» він був важким, то в житті сайту залишає приємний слід.

Саме в 2019-му нам завдяки старанням Максима Г. вдалося відновити статистичний модуль, який працює зараз у повноцінному режимі. Матчі головної команди за останні 2,5 роки занесені повністю. Цю ж роботу ще належить виконати по дублюючому складу й команді U-19. Також вдалося відновити роботу сайту програмок: він теж доступний і оновлюється старими та новими екземплярами завдяки Дмитру Білозерцеву. Відзначу також і появу стабільних фоторепортажів з домашніх матчів, які взяв на себе Олександр Смолєв.

Також хотілося б висловити подяку людям, які надали фінансову допомогу сайту на перших порах після смерті Олександра Стадниченка: GOTS, Вова-адмін, Weiss, Sonyksson, Алімон, Ворскленятко, Василь. Завдяки вам, а також постійним відвідувачам сайту, які його відвідують і лишають коментарі, сайт існує й, сподіваюся, існуватиме надалі.

Прийміть щирі привітання з нагоди Нового року та Різдва Христового! Бажаю вам і вашим сім’ям всього найкращого. Любіть «Ворсклу», незважаючи ні на що. З наступаючим!

З повагою, адміністратор Сайту вболівальників ФК “Ворскла” Олександр Данник

Погода