Мотобол - 24-08-2010, 01:08 - sasa 281

Здобутки українців

Здобутки українців

Наприкінці літа єдина українська команда \”Антрацит\” (Кіровське, Донецька область), яка виступає у чемпіонаті Східноєвропейської ліги з мотоболу (серед команд Росії, Білорусі та України), почала покращувати своє турнірне становище у цьому турнірі.

Це стало можливим тому, що знову в \”Антрациті\” по-ударному заграв дует наших земляків – вихованців мотобольної школи Полтавщини Іван Костюк-Володимир Бойко. На щастя, Володимир встиг уже відновити свої сили після важкої травми, отриманої на чемпіонаті Європи 2010 року в Білорусі. У серпні \”Антрацит\” створив дві сенсації – не програв на своєму полі двом претендентам на призові місця у Східноєвропейській лізі. Спочатку українці перемогли російський \”Ковровець\” (Ковров) – 4:3 (2 м\’ячі забив Бойко, ще 2 – Бабенко, а у росіян тричі відзначився Царьов-молодший). Потім \”Антрацит\” зіграв унічию з найсильнішою командою Білорусі \”Автомобілістом\” (Пінськ) – 3:3. У цій зустрічі м\’ячі забивали тільки наші земляки: Костюк – 2 і Бойко, а у складі білорусів усі 3 м\’ячі забив кращий бомбардир в історії чемпіонатів Європи з мотоболу Власовець. Після цього українці здобули ще одну перемогу над російською командою з Краснодарського краю \”Агрокомплекс\” (станиця Кірпільська) – 5:2, тут двічі відзначився Бойко, а по одному м\’ячу у складі \”Антрацита\” забивали: Костюк, Войков і Москаленко.

Ще одна українська команда \”Союз-3\” (Єнакієве), яка не виступає у Східноєвропейській лізі, взяла участь у всеросійському турнірі в Краснодарському краї. Українці посіли 5 місце серед 6 команд. У турнірній таблиці \”Союз-3\” випередив \”Комету\” (станиця Кущовська), а пропустив уперед \”Агрокомплекс\” (Кірпільська), \”Металург\” (Видне), \”Кіровець\” (станиця Полтавська) і \”Славу\” (Тихорецьк).

Погода