Міні-футбол - 10-12-2012, 12:12 - sasa 176

\”Зеніт\” – володар кубка

\”Зеніт\” – володар кубка

«Комсомолець» (Лубни) – «Зеніт-1» (Калайдинці) 1:2 (1:1).

Відкритий розіграш Кубка Лубен з міні-футболу. Фінал. 8 грудня. Лубни. Міні-майданчик ЗОШ № 1. 179 глядачів. – 3С.

Судді: А. Павлюченко, Ю. Юрченко (обидва – Лубни).

«Комсомолець»: Кулик, Ювженко, М. Гайдук, Стригунов, С. Гайдук, Забара, Мирко, Букша, Кошовий. Тренер-представник: Є. Рачковський.

«Зеніт-1»: Макаренко, Баран. Пархоменко, Рева, Ротай, Шоха, Дубницький, Ященко, Мисник. Тренер-представник: Л. Голубенко.

Голи: Букша (11) – Ященко (22, 34).


Як відомо, у боротьбу за цьогорічний розіграш міні-футбольного лубенського кубку стартувало 20 команд з чотирьох районів Полтавщини. Цей фінальний матч викликав неабиякий інтерес не тільки в лубенських уболівальників. Вперше за останні два роки у фіналі зустрілися дві команди Лубенщини (минулого року почесний трофей завоював ФК «Олімпія» (Савинці) з Миргородського району). Бойова гра була цікавою і видовищною, на якій зібралася рекордна кількість любителів футболу. І видно було, що гравці «Зеніта» видавалися кращими від своїх опонентів, створивши чимало голевих моментів біля воріт комсомольчан ще у першому таймі. Але надійно, як і завжди, грав їх досвідчений голкіпер Олександр Кулик. Але і він був безсилим, допустивши прикру помилку під час потужного удару з далекої відстані Сергія Ященка (і це було при нічийному рахунку). 

 

Рахунок 2:1 на користь зенітівців протримався до фінального свистка і вони заслужено здобули почесний трофей. На урочистому закритті змагань футболістів привітали міський голова Олександр Грицаєнко, голова міської Федерації футболу Анатолій Гришанович, спеціаліст відділу з питань фізичної культури, спорту і туризму Сергій Бортнік. Кращим гравцем міських кубкових перегонів визнано футболіста «Зеніту» Сергія Ященка. Гребінківчанин, до речі, є срібним призером футбольного чемпіонату області-2012 у складі градизького «Темпу». Також призами і грамотами від міської футбольної Федерації відзначені президенти міні-футбольних клубів Тетяна Ситник («Олімпія» з Савинець Миргородського району) і Анатолій Михайленко («Зеніт» з Калайдинець Лубенського району) за вагомий внесок у розвиток аматорського футболу на Полтавщині. А головний кубковий трофей дістався калайдинцівському «Зеніту», який виборювали Євген Макаренко, Олександр Баран, Сергій Пархоменко, Ярослав Рева, Олег Ротай, Олександр Шоха, Дмитро Дубницький, Сергій Ященко, Дмитро Нечипоренко, Олександр Михайленко, Юрій Мисник. Срібні нагороди і красень-кубок отримала команда «Комсомолець» з однойменного підприємства (капітан Олександр Кулик).

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода