- 16-05-2009, 10:05 - sasa 304

І знову Костянтин!

І знову Костянтин!

Першість області. Друга ліга. Група “А”
Харчовик – Металіст (Хорол) – 1:0
Кононенко 9.
Харчовик: Вінніченко, Кісенко, Трокай, Хоменко, Каплун, Островський, Мусієнко, Харченко (Ключка), Іващенко, Кононенко, Синящик(Швіндін)
Металіст: Волочін, Тупоровський, Бай, Голик, Капусташ, Плема, Голуб, Кузуб, Іванютенко, Волошин, Лимар.
Судді:Сердюк Д. (Полтава), Юрченко Ю., Гайдук М. (Лубни),
Червонозаводське. 16 травня. Стадіон Харчовик. 170 глядачів.
Юнаки 3:0

Після декількох холодних днів, у суботу значно потеплішало і глядачі приходили на стадіон в піднесеному настрої, але були якимись кволими, \”слабенько\” підтримуючи свою команду.
Перші хвилини матчу пройшли в центрі поля, але відразу стало видно, що гра буде напруженою. Першого і останнього голу глядачам довелося чекати недовго, це Костянтин Кононенко вже на 9-й хвилині отримує пас від Віктора Мусієнка, \”втікає\” від захисників і забиває гол в дальній від себе кут воріт. Металіст помітно занервував розпочавши масований наступ на ворота \”харчовиків\”, але нічого небезпечного так і не створив. “Заводчани” відповідали гострими контратаками, особливо небезпечним вийшов удар Віктора Мусієнка із 40 метрів, м\’яч, пролетівши майже половину поля, влучив у поперечину. Гості ж в свою чергу змарнували вихід один в один.  Під кінець першого тайму господарі відвели гру від свого штрафного майданчика…
Друга половина зустрічі розпочалася з небезпечних атак господарів, але вони нічого не зуміли створити на половині поля суперника, надалі гра вирівнялася, гості стали більше контролювати м\’яч. Небезпечні моменти виникали як біля воріт Металіста, так і біля воріт Харчовика. За цим сценарієм і пройшов весь другий тайм.

Погода